Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yenises Dergisi Sahibi Bölük'e Kapak Ödülü

Mersin Erdemli Belediyesi tarafından Kızkalesi'nin tanıtımıyla ilgili olarak Osmaniye,Hatay,Adana ve Mersin illerindeki gazetecilerin katılımıyla

Yenises Dergisi Sahibi Bölük'e Kapak Ödülü

Medya   A+a-

düzenlenen Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri çerçevesinde, YENİSES Dergisi Sahibi Hasan Bölük'e iki ödül verildi. YENİSES Dergisi'nin kapak fotoğraflarını çeken ve kompozisyonunu oluşturan İmtiyaz Sahibi Hasan Bölük, "Yılın En İyi Yerel Dergi Kapak Tasarımı" ödülüne layık görüldü. Ayrıca "Kızkalesi 2015 Yerel Medya Ödülleri Yarışmasına" yapmış olduğu katkılardan dolayı Osmaniye ÖNDER Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak da teşekkür plaketi verildi.
"KIZKALESİ MEDYA ÖDÜLLERİNİ GELENEKSELLEŞTİRECEĞİZ"
Mersin'in Erdemli İlçesi Kızkalesi'nin tanıtılmasıyla ilgili Osmaniye, Hatay, Adana ve Mersin illerinde aktif olan gazetecilere yönelik Kızkalesi Yerel Medya Ödülleri etkinliği Kilikya Otel'de gerçekleştirildi. Gala yemeği ve ödül töreni programının sunumunu yapan Erdemli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan, "Denizin ortasında muhteşem tarih kokusuyla bizleri selamlayan Kız Kalesi, siz değerli dostlarımızı ağırlamaktan mutluluk ve onur duyar. Eğer nezaket buyurup destek verirseniz; bu yarışmayı geleneksel hale getirip her yıl geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İyi ki geldiniz, ne iyi ettiniz" dedi.
"AYRIM YAPMADAN HİZMET VERİYORUZ"
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, "Bölgemiz illeri ve ilçelerinde yayın yapan radyo, televizyon, dergi, gazete ve internet haber sitelerinden oluşan yerel basını bir araya getirmenin onurunu yaşıyoruz. Belediyeciliği sadece yol, su, kaldırım, asfalt hizmetleri olarak görmüyoruz. Şehrimizin tanıtımını yapmaya, birliğini ve bütünlüğünü sağlamaya çalışan bir anlayış içerisindeyiz. İnsanların siyasal düşüncelerine, etnik kökenlerine bakmadan, Allah'ın değerli varlıkları olarak görüyor, ayrım yapmadan hizmet veriyoruz. Türkiye'nin en güvenli ve huzurlu ilçesinde gönül rahatlığıyla konaklayabilir, yatırım yapabilir ve yaşayabilirsiniz. Kapımız değerli misafirlerimize ve dostlarımıza sonuna kadar açıktır. Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.
OSMANİYE BASINI 4 ÖDÜL ALDI
Osmaniye'den katılan basın mensupları 4 ödül alarak Akdeniz Bölgesinde başarılarını kanıtladılar. "En İyi Haber Fotoğrafı" dalında Osmaniye'den; "En iyi Dergi Kapak Tasarımı" dalında Yenises Dergisi İmtiyaz Sahibi Hasan Bölük, "Yılın En İyi Yerel Gazete Haber Fotoğrafı" ödülü Osmaniye Elde Demokrasi Gazetesi'nden Murat Boz, "En İyi Radyo Programı" dalında Osmaniye Radyo 80'den Mustafa Düzenli, "En İyi İnternet Haberciliği" dalında Osmaniye Yorum Sitesi'nden İsrafil Avcı plaketle ödüllendirildi. Plaketler Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Jüri Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından takdim edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar