Skip Navigation Links

Kazancıklılar Yeni Köprülerine Kavuştu

Kazancık Mahallesi’nde hemşerilerinin ihtiyaçlarını karşılayamayan ve dar olduğu için araç geçişlerinde problemler yaratan eski köprüyü

Kazancıklılar Yeni Köprülerine Kavuştu

Gündem   A+a-

modern şartlarda yeniden inşa ettiren Başkan Savaş, kısa süre içerisinde de gerçekleştirilecek dere ıslahıyla kötü koku ve taşkın oluşumlarını engellemek istediklerini kaydetti.

Kazancık’ta hemşerilerinin sıcak ilgisi ve samimiyetiyle ağırlanan Başkan Savaş, çözüm odaklı hizmet anlayışıyla Hatay’daki mahallelerin tamamını ayrım gözetmeksizin kucaklamak istediklerini söyledi. Bu bağlamda ortaya konulan hizmetlerin Hatay’ın tamamını kapsadığını belirten Başkan Savaş, “Yerel seçimlerde Altınözü’nden aldığımız oy oranı ortada olmasına rağmen bizler insanımıza siyasi kaygılarla yaklaşmadan hizmet ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Savaş: “ Yıllardır eski bir şekilde bekleyen köprüyü yenileyerek açıyoruz, ama bizim asıl amacımız sizlerin gönül köprüsünü açmak. Sırada sizleri kötü kokulardan kurtarmak için dere ıslahımız var. Lütfü Savaş söz verdi mi yapar. Dere ıslahı çalışmalarını da en yakın zamanda başlayacağız.Köprümüz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Konuşmasının ardından başkan Savaş köprünün açılışını gerçekleştirdi.

hbb kazancıklı koprusu.jpg" />

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet