Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu’nun Enerjisi Türkiye’ye Yeter ..

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Hatay’ın dört bir yanına ulaşmaya çalışıyor, her gittiği yerde de büyük ilgi görüyor.

Kırmızıoğlu’nun Enerjisi Türkiye’ye Yeter ..

Politika   A+a-

Muhtarlar, kurum ve kuruluşlar, tarlada ve işletmelerdeki emekçi, sivil toplum kuruluşları, kadınlar, gençler, yaşlılar, çocuklarla buluşan ve onları dinleyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıkışının CHP iktidarıyla mümkün olacağını söylüyor. CHP iktidarının projelerini kaynaklarıyla anlatan Kırmızıoğlu, toplumun her kesiminin CHP iktidarında rahat bir nefes alacağına da vurgu yapıyor.

Yoğun programı arasında mahalle muhtarlarını ziyaretlerini gerçekleştiren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun’da Yenişehir Mahallesi Muhtarı Teyfik Bilen, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Alaattin Karadal, Gürsel Mahallesi Muhtarı Semir Öz, Muradiye Mahallesi Muhtarı Faruk Bilgili, Arsuz İlçesi Gözcüler Mahallesi Muhtarı Mehmet Karataş’ı ziyaret ederek çalışmaları ve CHP’nin seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.

Muhtarların sorularını yanıtlayan ve Türkiye’nin içinde bulunduğu son durumu muhtarlarla değerlendiren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, halkın nabzını en iyi tutan, günün her saati halkla iç içe olan muhtarların en doğru kaynak olduklarını dikkat çekti.

Riyat Kırmızıoğlu yoğun seçin çalışması yürüttüğünü ve zaman buldukça muhtarları ziyaret etmeye devam edeceğini söyledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet