Skip Navigation Links

Silifke'de Emeklilere Ucuz Konut Müjdesi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Silifke Şube Başkanı Bedri Sapancı, TOKİ'nin yaptıracağı konutlar için 1280 civarında emeklinin

Silifke'de Emeklilere Ucuz Konut Müjdesi

Gündem   A+a-

başvuru yaptığını söyledi.
Sapancı, Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz ile Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'u makamında ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretinde emeklilere konut hakkı verilmesi için yapılan başvuruların Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından onaylandığını açıklayan Sapancı, "Silifke şubemize bugüne kadar 1280 civarında bir başvuru yapıldı. Seçim dönemlerinde gerek iktidarın gerek muhalefetin dar gelirli emekli dul ve yetimlere TOKİ aracılığıyla ucuz vadeli ev yaptırılması sözü üzerine derneğimiz genel merkezi TOKİ idaresiyle bir anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşma çerçevesinde emeklilerimize, dul ve yetimlerimize 2 + 1, 3 + 1 evler yapılacaktır. TOKİ'ye belediyemiz tarafından yer gösterilmesi durumunda emeklilerimiz de konut sahibi olmanın mutluluğunu yaşayacak" dedi.
"Bu evler uzun vadeli, olup düşük aidatlarla yapılacaktır" diyen Sapancı, "Bunun anlaşmasına varıldı. Bu imkanlardan yararlanmak için bütün emekli, dul ve yetimlerimizi dernek şubemize davet ediyorum. Emekli, dul ve yetimlerimize dar gelirli ailelerimiz için büyük bir fırsattır. Uzun vadede küçük taksitlerle ev sahibi olmanın tam zamanı ve fırsatıdır. Bu konuda emeklilerimiz dernek şubemize uğrayarak derneğimize üye kayıtlarını yaptırmaları ve TOKİ'den ihtiyaç belirten formlarını doldurmaları gerekmektedir. Emekli, dul ve yetimlerimizin sıkıntılarını paylaşalım, birlik ve güç olalım. Başvuracaklar bu konuyu ciddiye alsınlar" şeklinde konuştu.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Bedri Sapancı ve Başkan Yardımcısı İbrahim Deniz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Bizler belediye olarak her zaman emeklilerimizin yanındayız. Kanunlar çerçevesinde neler yapmamız gerekiyorsa imkanlarımız dâhilinde gereken her şeyi emeklimize yaparız. İlçemizde Emekliler Derneğimiz başarılı çalışmalara imza atıyor. Silifke'deki emeklilerimizle ve derneğimizle gerçekten uyumlu, güzel çalışmalar sergileyerek bugünlere kadar geldik. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, en iyi hizmetleri birlikte gerçekleştirmenin ortak sevincini yaşayacağız" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet