Skip Navigation Links

Prime Mall 2012'ye Bomba Gibi Giriyor

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi; görülmeye değer dekoru, sıra dışı kampanyaları ve etkinlikleri ile bu yıl da müşterilerine yılbaşı coşkusu ya

Gündem   A+a-

 
Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi; görülmeye değer dekoru, sıra dışı kampanyaları ve etkinlikleri ile bu yıl da müşterilerine yılbaşı coşkusu yaşatmak üzere hazırlandı.
İskenderun’un alışveriş ve yaşam merkezi Prime Mall, bu yılbaşında da ziyaretçilerini görkemli bir dekor ve birbirinden cazip kampanyalar ile karşılıyor. Prime Mall İskenderun’da yapılan basın toplantısında, alışveriş merkezinin yılbaşı sürprizleri basın mensupları ile paylaşıldı. Prime Mall İskenderun AVM Müdürü Arzu Özerdem, toplantıda yaptığı konuşmasında alışveriş merkezinin yılbaşı kampanyalarını ve Aralık ayı etkinlik programını açıkladı.
Bir değil, üç kampanya birden!
Yılbaşında müşterilerine en keyifli ve avantajlı alışveriş ortamı sağlamak üzere bir değil, üç kampanya birden başlattıklarını belirten Özerdem sözlerine şöyle devam etti: “Alışveriş merkezimiz birinci yılını doldurdu. Bölgenin yaşam merkezi haline gelmiş olan Prime Mall İskenderun olarak, müşterilerimize yılbaşı coşkusunu en iyi şekilde yaşatmak üzere, birbirinden renkli etkinlikler ve sıra dışı kampanyalar hazırladık. Birinci sürprizimiz; yılbaşında müşterilerimize hediye edecek olduğumuz bir adet Hyundai ix35 marka otomobil olacak. Prime Mall İskenderun’dan yapılan her 75 TL tutarındaki alışveriş, otomobil çekilişine bir şans numarası kazandırıyor. Hafta içi alışverişleri ise, kampanyamıza iki kat oranında katılım şansı sağlıyor. İkinci sürprizimiz ise, Yılbaşında Hediye Yağmuru kampanyası. Müşterilerimiz, otomobil çekilişine katılma hakkı kazanmanın yanı sıra, alışverişlerine karşılık kazandıkları puanlar ile içlerinde motosikletler, Iphone’lar, televizyonlar, sertifikalı altınlar, hediye çekleri olan değerli hediyelere hemen sahip olabiliyorlar. Ayrıca, Prime Mall İskenderun’da hafta içi 100 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere ücretsiz yemek ikramı uygulaması da üçüncü sürprizimiz…Danışma bankosundan alınan yemek kuponları, Prime Mall İskenderun’daki altı adet restoranda, onsekiz değişik menü içerisinden kullanılabiliyor. Yılbaşı döneminde üç farklı kampanya uygulaması yine ilk ve tek olmak üzere Prime Mall İskenderun müşterilerine sunuluyor.”
Kampanyalardan faydalanmak için Prime Card sahibi olmak gerektiğine dikkat çeken Özerdem; “Müşterilerimiz alışveriş merkezimizin danışma bankosunda tamamen ücretsiz ve ön koşulsuz olarak anında Prime Card çıkarttırabilir, yapmış oldukları alışverişin fişlerini işletebilir ve kampanyalardan hemen faydalanabilirler” dedi.
Prime Mall İskenderun’da iki haftada bir Cuma akşamları düzenlenmekte olan ‘Güneyin İncisi’ eğlence programının bir sonraki bölümünün 9 Aralık tarihinde saat 20.00’de gerçekleşeceği belirtilen toplantıda, yıl sonuna damgasını vuracak bir yılbaşı partisinin de müjdesi verildi.
23 Aralık’ta Prime Mall İskenderun Yılbaşı Partisi düzenliyor
Prime Card müşterilerinin tamamına açık ve ücretsiz düzenleneceği bildirilen 23 Aralık tarihindeki Yılbaşı Partisinde Enbe Orkestrası gece boyunca canlı müzik yapacak. Yiyecek-içecek ikramlarının ve sürprizlerin bol olacağı gecede Prime Mall İskenderun AVM mağazaları saat 02.00’ye kadar açık kalacak ve Prime Card müşterileri için bir gecelik yılbaşına özel indirimler uygulayacak. 2011 yılı coşku ile uğurlanırken, dileyen müşteriler indirimli yılbaşı alışverişinin keyfini yaşayacak.
Prime Mall İskenderun Migros yanındaki yeni yerine taşınan Prime Mall Sanat Galerisi’nin çeşitli sergilere ev sahipliği yapmaya devam edeceği, kültür-sanat etkinliklerinin yeni yılda yepyeni organizasyonlarla süreceği ve Prime Mall’un sosyal sorumluluk projeleri içinde yer alacağı belirtildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet