Skip Navigation Links

CHP, Hristiyan Cemiyeti Eski Başkanı Hilenoğlu’nu Ziyaret Etti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan,

CHP, Hristiyan Cemiyeti Eski Başkanı Hilenoğlu’nu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, CHP Samandağ kadın Kolları Başkanı Remziye Rencüzoğulları, CHP Üyeleri ile birlikte Genel seçim çalışmaları kapsamında İş Adamı Eski Hristiyan Cemaati Başkanı Mahir Hilenoğlu’nu iş yerinde ziyaret etti.

Hilen Narenciye paketleme tesislerde gerçekleşen ziyarette, Milletvekili adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, paketlemede çalışan işçilerle sohbet etti, yaklaşan genel seçimler için destek istedi.

İş Adamı Hilenoğlu; “Genel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada;” CHP heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. CHP Hatay’da birlik ve beraberlik için de seçime gidiyor.Birlik ve beraberlik başarıyı getirir. CHP Hatay Milletvekili adayı Sn.Riyat Kırmızıoğlu’na başarılar diliyorum.” dedi

CHP Milletvekili Dr. Riyat Kırmızıoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi;  “Gerçekleşen Haziran seçimleri sonrasında koalisyon hükümetini kuramayan AKP, hükümeti kurma görevi doğal olarak ikinci partiye verilir. Cumhurbaşkanı yasaları çiğneyerek hükümeti kurma görevini Sayın Başkanımız Kılıçdaroğlu’na vermeyince hükümet kurulamadı ve erken genel seçim kaçınılmaz oldu. Bu sefer 1 Kasım’daki genel seçimlerde sizlerin desteğiyle birinci parti çıkarak CHP’nin iktidarını kuracağız” şeklinde konuşmasını bitirdi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ise Yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Tüm kesimi kapsayan bir parti konumuna sahibiz. Seçim bildirgesinde yaptığı açılımlarla büyük bir sempati topladı. Her gün bir adım daha ilerliyoruz. Bunun için 1 Kasım seçimlerinde Hatay’da birinci parti olma hedefimizi Vereceğiniz desteklerle En az altı Milletvekili kazanacağız" şeklinde konuşmasını bitirdi.   

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet