Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Silifke'de Kırsal Mahallelerde Sorunlar Çözülüyor

Silifke Belediyesi'nin kırsal mahallelerde başlattığı çalışmalar sürüyor

Silifke'de Kırsal Mahallelerde Sorunlar Çözülüyor

Gündem   A+a-

Belediye, bir taraftan yollar açarken diğer taraftan da köprüler yapıp, yolları genişletiyor ve parke taşı döşeme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Silifke Belediyesi, özellikle eğitim alanında destekleme, camilerin bakım ve onarımı, sosyal alanlar kazandırma, parklar, asfalt ve stabilize yollar yaparak, vatandaşların temel ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.
Ulugöz, Burunucu ve Bolacalıkoyuncu mahallelerinde muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mustafa Turgut, eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ekiplere talimat verdi.
Mahallesi sakinleri, "Başkanımızın sorunlarımızı bizzat yerinde görmesi ve tespit etmesi güzel bir olay. Yollarımızı ve mahallelerimizin eksikliklerini biran önce yapmasını istiyoruz. Yayla mahallelerde gerçekten güzel hizmetler yapılmış. Yollar, parklar ve sosyal alanlar kazandırılmış. Yapılan çalışmalar nedeniyle Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut'a teşekkür ediyor, bizim mahallelerimizin de sorunlarını çözeceğimize inanıyoruz" diye konuştular.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'ta, 88 mahalleye imkanlar doğrultusunda eşit hizmet götürdüklerini belirterek, eksiklikleri bir bir çözüme kavuşturduklarını ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş