Skip Navigation Links

Meclisteki 4 partinin arasında ne fark var Allah için ban söyleyin?

SP Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr.Necmettin Çalışkan İskenderun’da konuştu; “Meclisteki 4 partinin arasında ne fark var Allah için ban söyleyin

Meclisteki 4 partinin arasında ne fark var Allah için ban söyleyin?

Politika   A+a-

Biri gidip bir gelse faizci politikalar mı kalkacak? ABD ile ilişkilerimiz farklı mı olacak? Bunların hepsi de Avrupa’yı medeniyet değeri olarak gören partilerdir. Bunlarla faizci kapitalist ekonomik sistem devam eder. Al birini vur ötekini. İktidar değişimi demek ihale alan müteahhitlerin değişmesi demek başkada bir değişiklik olmaz” dedi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili adayları 1 Kasım erken seçimler kapsamında İskenderun İlçesinde birçok Sivil toplum kuruluşu, esnaf ve medya ziyaretleri gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Halil İbrahim Çelik, Atila Erol ve Yunus Mullaoğlu İskendrun’da İHH, Memur-Sen, Emekliler Derneği ve İlim Yayma Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.

EMEKLİ MAAŞLARINA YÜZDE 50, 65 YAŞ MAAŞINA YÜZDE 100 ZAM YAPACAĞIZ

Emekliler Derneğinde, Yanlış ekonomik politikalar başta emekçiler olmak üzere tüm milletimizi mağdur etmiştir diyen Çalışkan,“Seçim bildirgesinde de belirttiğimiz gibi 65 yaş maaşına yüzde 100 zam yapılacağını ve emekli maaşlarının da yüzde 50 artırılacağını söyledi. Tekrar bunların yaşanması için sloganımızda olduğu gibi yüreğinin sesini duyan herkes bizi anlayacaktır ”diye konuştu.

GEÇMİŞ İKTİDAR DÖNEMİMİZDE YÜZDE 300’LERE VARAN ZAMLAR YAPILDI

Memur-Sen’de Çalışkan, “Geçmişte kısa süreli iktidar dönemlerinde işçiye, memura, emekliye sendikaların taleplerinden fazla zam yapıldığını hatırlatarak“Yüzde 100-200-300 zamlar verildi.  Alın terinin, emeğin, kul hakkının değerini ancak Saadet bilir. Bugün yüzde3-4 zamlara sessiz kalanlar o dönemin değerini ancak bugün anlıyorlar. Bunlar gidip başkası gelse de durum aynı olacak bir şey değişmeyecek. Çünkü hepsi faizci kapitalist ekonomik sistemden yanalar” şeklinde konuştu.

KAMALAK PAZAR GÜNÜ ADANA’DA

Çalışkan son olarak bu seçimlerde bölgesel olarak miting gerçekleştireceklerini belirterek “Bu bölgemizin mitingi Adana’da yapılacak. 18 Ekim Pazar günü Saat 16.00’da Adana İstasyon meydanında büyük mitingimiz ile halkımızla buluşacağız.Tüm bölge halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet