Skip Navigation Links

Milletvekili Mehmet Erdoğan,Duble Yol Çalışmalarını İnceledi

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban-Besni duble yol çalışmalarında incelemelerde bulundu

Milletvekili Mehmet Erdoğan,Duble Yol Çalışmalarını İnceledi

Gündem   A+a-

Erdoğan, "49 kilometrelik Araban-Besni duble yol çalışmalarında çalışmalar ara verilmeden tüm hızıyla devam ediliyor'' dedi.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimi için seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Araban-Besni duble yol çalışmalarını inceleyen Erdoğan, milletvekili olmadan önceki en büyük hayallerinden birisinin Gaziantep-Adıyaman arasındaki dar ve virajlı yolların duble yola dönüşmesi olduğunu kaydetti. dar ve virajlı yollarda sık sık ölümlü ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiğini ve bu nedenle adeta ölüm yolu olarak bilindiğini ifade eden Erdoğan, "Milletvekili seçildiğim ilk günden itibaren yolun bölünmüş duble yol olması için verdiğim yoğun mücadelenin sonunda Gaziantep Valiliği İl Özel İdaresi'nden ayırttığımız kaynak ile çalışmalara başlandı. Gaziantep-Adıyaman duble yol çalışmalarının ilk etabı olan Gaziantep-Yavuzeli ilçesi arasındaki 37 kilometrelik kısmı, ardından ikinci etabı olan Yavuzeli-Araban arasındaki 26 kilometrelik kısmında da çalışmaların tamamlanarak trafiğe açıldı'' dedi.
Erdoğan, Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, teşkilat üyeleri ile birlikte Besni-Araban arasındaki duble yol çalışmaları inceledi. Bölgede Araban-Besni duble yol projesi Müdürü Orhan Gürallar ile görüşerek yol çalışmaları hakkında bilgi alan Erdoğan, Gaziantep-Adıyaman bölünmüş duble yolunun bölgeye ekonomik anlamda önemli artış sağlandığını da sözlerine ekledi. Gaziantep ile Adıyaman arasındaki ulaşımın yarım saat daha kısaltıldığına da dikkat çeken Erdoğan, trafikte büyük ölçüde rahatlama sağlanacağını da sözlerine ekledi.
Erdoğan, Araban-Besni arasındaki 49 kilometrelik duble yol çalışmalarını incelemek için akşam saatlerinde bile yapımına ara verilmeden devam ettiğini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet