Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Dörtyol TSO'dan Eğitime 40 Bin TL Değerinde Destek

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası gelenek haline getirdiği eğitim yardımlarına 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Dörtyol TSO'dan Eğitime 40 Bin TL Değerinde Destek

Gündem   A+a-

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası gelenek haline getirdiği eğitim yardımlarına 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Bu kapsamda dün 700 Mont ve 400 Çanta’dan oluşan ve piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan eğitim yardımı Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertunç ve Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür tarafından Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’a okullarda dağıtılmak üzere teslim edildi.

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının eğitime olan desteklerinden her zaman mutlu olduklarını, eğitim konusunda duyarlılık gösteren kuruluşların başında da Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasının geldiğini belirterek; “Eğitime yapılan desteği, ülkemizin aydınlık yarınlarına yapılan destek olarak niteliyoruz” dedi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 400 çanta ve 700 mont  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’a teslim edildi.

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay yaptığı açıklamada; “Odamız Yönetim Kurlu ve Meclis Üyelerimizin katkıları, üyelerimizin destekleriyle her yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda, giyim ve eğitim yardımlarında bulunmaktayız. Ama bu yardımlar içerisinde özelikle eğitim yardımlarına büyük önem veriyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Toksoy Beyin gayretli ve titiz çalışmalarını, eğitim adına ilçemizi bir adım daha ileri götürmek için harcadığı mesainin de farkında olarak, biz de bir katkı sunalım istedik ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak üzere bu gün kendisine odamızın temin ettiği bu yardımları sunuyoruz. En doğru şekilde değerlendirerek uygun olan adreslere ileteceğine inancımız tamdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Mehmet Toksoy’da, Dörtyol’daki bir çok sivil toplum kuruluşunun eğitim konusunda hassasiyet sahibi olduğunu belirterek; “Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odamız geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda biz eğitimcilerin desteğinde ve ihtiyaç sahibi sevgili yavrularımızın yanlarında olduğunu bir kere daha yaptıkları bu bağışla göstermişlerdir. Başkanımız Cemal Talay’a, Yönetim Kurulu, Meclis ve Odamız Üyelerine eğitim camiası ve velilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş