Skip Navigation Links

Seyfi Dingil, TOKİ’nin Tüm Ayrıntılarını Açıkladı..

TOKİ projesinin tüm ayrıntılarını 8. Gün Haber’e anlatan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,

Seyfi Dingil, TOKİ’nin Tüm Ayrıntılarını Açıkladı.. Web
TV

Gündem   A+a-

sohbet arasında İskenderun’a 10 milyar TL'lik  proje müjdesini Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun haftasonu Mersin mitinginde açıklayacağını söyledi ama 10 milyar dolarlık proje ile ilgili ser verdi sır vermedi…
Seyfi Dingil, TOKİ’nin Tüm Ayrıntılarını Açıkladı..
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil esnaf ziyaretleri sırasında 8. Gün Haber web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a özel açıklamalarda bulundu.
TOKİ müjdesinin tüm ayrıntılarını 8. Gün Haber’e anlatan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 4500 konuttan oluşacak, 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 taleplerini toplamaya başlayacaklarını belirterek, peşinatın düşük, taksit miktarının 25 yıla kadar uzun bir zaman dilimini kapsayacağını söyledi.
İskenderun Gül Tepe Mahallesi ile Düğünyurdu Mahallesi arasında Otoban’ın üst tarafında kalan 500 dönüme yakın arazi üzerinde 4 bin 500 konut olarak yapılacak TOKİ evleri projesini de sıcak ve nemli olan İskenderun’un havasına uygun bir şekilde planlayacaklarını belirten Başkan Dingil, konutların iki ayrı cephesinde geniş balkon, ferah ve geniş mutfağı olan konutlar üretmek için düğmeye bastıklarını söyledi.
Talep toplama sırasında konut seçeneklerinden hangisinin ne kadar tercih edileceğini tahmin etmenin mümkün olmadığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, talep toplama işlemi sonrası sosyal donatılarıyla yaşam alanlarının planlandığı konut üretimine 5 ay içerisinde başlamayı planladıklarını müjdeledi. 

Seyfi Dingil, TOKİ’nin Tüm Ayrıntılarını Açıkladı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet