Skip Navigation Links

Çevre Dostu Başkan Nazım Culha..

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yenilenebilir enerjiyi desteklemek için YEKSEM'2015 Sempozyumu'na katılacak

Çevre Dostu Başkan Nazım Culha..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası(EMO) Adana Şubesi ile Çukurova ve Mustafa Kemal Üniversitelerinin Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümleri tarafından düzenlenen ve Türkiye genelindeki EMO şubeleri, bazı belediyeler ve üniversiteler ile bir çok enerji kuruluşu tarafından desteklenen VIII. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu (YEKSEM 2015)'na katılacak. 
Elektrik mühendisi olarak, çevre dostu olarak nitelendirdiği Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmaya teşvik etmek ve enerji verimliliğinin geliştirilmesi açısından sempozyumu desteklediğini söyleyen Başkan Nazım Culha, enerji üretiminde rüzgar enerjisi, güneş enerjisi ve jeotermal enerji gibi yenilenebilir enerji çeşitliliğinden yararlanılması ve farkındalık oluşturulması açısından da sempozyumun önemine dikkat çekti.
15 - 16 Ekim tarihleri arasında Adana'da gerçekleşecek olan VIII. Yenilenebilir Enerji Kaynakları Sempozyumu'nun enerjinin tamamen yenilenebilir kaynaklardan elde edildiği bir gelecek için önemli bir adım olarak değerlendiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, yenilenebilir enerji kaynaklarının çeşitliliği açısından elverişli bir konuma sahip Türkiye'de, gelecek kuşaklara temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına petrol, doğal gaz ve kömür gibi enerji yatırımları yerine, ısrarla yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması gerektiğinin de altını çizdi
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet