Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

3 Ocak Turnuvası Kuraları Çekildi

Toroslar Belediyesi'nce düzenlenen 3 Ocak Turnuvası Kuraları Çekildi

3 Ocak Turnuvası Kuraları Çekildi

Gündem   A+a-

Toroslar Belediyesi tarafından, Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kurtuluş Kupası Resmi Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nın kuraları çekildi.
Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekiminde, Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Habip Akbal, turnuva komitesi ve turnuvada yer alacak kurumların temsilcileri hazır bulundu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıldönümü olan 29 Ekim 2015 tarihinde başlayacak turnuvaya bu yıl Mersin'deki 21 resmi kurum katılacak.
Kura çekimi öncesinde konuşan Toroslar Belediye Başkan Yardımcısı Habip Akbal, Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın spora ve sporcuya verdiği önemin tüm kamuoyu tarafından bilindiğini söyledi. Bu yıl 12'ncisi gerçekleştirilecek turnuvayı düzenlemekteki amaçlarının hem sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu göstermek hem de Mersin'deki resmi kurumlar arasındaki diyalogu pekiştirmek olduğunu kaydeden Akbal, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Ardından turnuva tüzüğü ile ilgili detaylı bilgiler verildi ve kurum temsilcileri ile tüzük hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Daha sonra kurum temsilcileri kuraları çekerek gruplarını belirledi.
Yapılan kura çekimine göre 4 grupta düzenlenecek turnuvada müsabakalar 35'er dakikalık iki devre halinde oynanacak. Çağdaşkent Mahallesi 3 Ocak Spor Kompleksi, Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi, Korukent Mahallesi Bilge Kaan Parkı ve Spor Tesisi ile Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı'nda oynanacak maçlarda TFF kuralları geçerli olacak. Her takımın 22 futbolcu ile katılabileceği turnuva Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü olan 3 Ocak 2016 tarihinde oynanacak final müsabakası ile son bulacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar