Skip Navigation Links

Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Pazar günü sahasında Altınordu'yu konuk edecek olan Adanaspor'da çalışmalar devam ediyor

Adanaspor'da Hazırlıklar Sürüyor

Spor   A+a-

Günü çift antrenmanla tamamlayan turuncu-beyazlıların Teknik Direktörü Eyüp Arın, Altınordu karşısında taraftarlarının da desteğini arkalarına alarak sonuca gitmek istediklerini kaydetti.
Eyüp Arın, "Altınordu ligin önemli takımlarından birtanesi. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşma bize göre; ligin en genç ve koşan iki takımın mücadelesi olacak. Oyuncularımıza maç hakkında bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Yakaladığımız olumlu havayı sürdürmek amacındayız. Camiamızı sevindirmek için karşılaşmadan iyi sonuç almamız gerektiğinin bilincindeyiz'' diye konuştu.
ARIN, TAKIMDAN MEMNUN
Teknik Direktör Eyüp Arın, takım içerisindeki arkadaş ortamına da vurgu yaparak elindeki oyuncu gurubundan memnun olduğunu dile getirdi. Arın,'' Lig uzun bir maraton. Bu uzun mesafenin arasında ki engelleri yavaş yavaş geçerek hedefe gitme amacındayız. Güzel bir oyuncu grubumuz var. Takım içerisinde iyi bir arkadaşlık mevcut. Gerçekten çalışılması gereken bir grupla olmanın keyfini yaşıyorum'' dedi.
''TARAFTARLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR''
Taraftarlara da değinen Adanaspor Teknik direktörü Eyüp Arın, ''Taraftarlarımız her zaman üzerine düşen görevi yapmaya gayret etmiştir. Ben inanıyorum ki Altınordu karşısında bizi yalnız bırakmayacaklar. Onları her daim yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine her zaman ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Altınordu karşılaşmasında taraftarlarımızın desteğini de arkamıza alarak sonuca gitme arzusundayız'' diye konuştu.
MEHMET SAK, ''KENDİMİZE GÜVENİYORUZ''
Adanaspor'un başarılı futbolcusu Mehmet Sak, Milli maç arasında takım olarak iyi hazırlandıklarını ifade ederek, yakaladıkları çıkışı sürdürmek için çalıştıklarını belirtti. Mehmet Sak, ''Maç haftasında girdik. Takım olarak lige hafta hafta bakıyoruz. Bu hafta Altınordu ile sahamızda oynacağız. Zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibimiz de bizim gibi genç ve koşan bir ekip. Ancak kendimize güveniyoruz. Sahadan iyi sonuç almak için mücadele edeceğiz'' dedi.
Kendi performansına da değinen Mehmet Sak, "Göztepe karşılaşması hariç kötü oynadığımı düşünmüyorum. Özellikle son oynadığımız iki karşılaşmada hem ben hem takım olarak iyi performans gösterdik. Takım iyi olduğu sürece herkes iyi bir hava yakalar. Ben de kendimi iyi görüyorum. Umarım takım olarak bu şekilde devam ederiz'' dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet