Skip Navigation Links

Atıç: Bu Seçimde Tarih Yazacağız..

Ak Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, il binasında bölgedeki muhtarlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Atıç: Bu Seçimde Tarih Yazacağız..

Gündem   A+a-

Başkan Atıç düzenlenen toplantıda aynı zamanda muhtarların sorunlarını dinleyerek, çözülebilecek sorunlar için gerekli yerlere talimat verdi. Ak Parti İl binasında gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen ve İl Kadın Kolları Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Atıç, Ankara'da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Ankara'da yaşananların insanlığa sığmayacak düzeyde olduğunu söyleyen Atıç, yaşanan can kayıplarından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Muhtarlara seslenen Başkan Ahmet Atıç, 1 Kasım seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlatarak, yapılacak çalışmalarla ziyaret edilmedik ev kalmaması yönünde talimat verdi. Her mahallede oluşturulan ekiplerin düzenli olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ancak yaşanacak olası aksaklıklara karşı kendilerinin de hazırda beklediğini kaydetti.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin güven ve huzur ortamı için oldukça önemli olduğunu anımsatan Atıç, bu seçimlerde alınacak bir başarının ülkenin çehresini değiştireceğine inandıklarını vurguladı.

1 Kasım seçimlerinde özellikle Hatay'da büyük bir başarı beklediklerini, bu amaç doğrultusunda tüm teşkilatlarının çalıştığını aktaran Atıç, muhtarlardan da seçim öncesi çalışmalarda destek beklediklerini hatırlattı.

Başkan Ahmet Atıç, Hatay'da Ak Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden yüzünün akıyla çıkacağına değinerek; "Bizim yaptığımız çalışmalar, gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ortada. Bu seçimde Hatay'dan oy oranımızı yükselterek çıkmak için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Ben inanıyorum ki 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceğini aydınlatacak bir sonuçla tamamlanacak."dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet