Skip Navigation Links

İskenderun GÜL’mek İstiyor !

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül;Milli Değerlerden Yoksun Bir Kalkınma Mümkün Değil !!!

İskenderun GÜL’mek İstiyor !Web
TV

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun seçim bürosunu Ulucami Caddesi’nde açtı. Yüzlerce partilinin katıldığı seçim bürosu açılışı, Ankara Tren Garı yakınlarından Barış mitingi öncesi art arda patlatılan bombaların gölgesinde gerçekleşti.
Ankara’daki bombalı eylemde onlarca ölü ve yaralı olması nedeniyle seçim bürosu açılışında müzik yayını yapılmazken, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kur’an-ı Kerim okundu. İstiklal Marşı okunurken yüzlerce Ülkücünün bozkurt işareti yapması dikkat çekti.


Açılış öncesi emniyet tedbirlerinin en üst seviyeye çıkarılması dikkat çekti. Polis, deyim yerindeyse kuş uçurtmadı.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı  açılışa katılan partililere bir teşekkür konuşması yaptılar.


Milletvekili Adaylarının sahneye davet edilmesi sırasında ev sahibi olan İbrahim Gül kalabalık topluluğun tezahüratlarıyla karşılandı.
MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, Ankara’da yaşanan bombalı eylemde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm Türkiye’ye başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.


İbrahim Gül konuşmasında, 1 Kasım seçiminde milli bir iktidar vurgusu yaparken, milli değerler etrafında birleşerek, dışarıda barışı sağlayıp, içeride de huzur ve güveni tesis ederek kalkınmayı sağlayacaklarına dikkat çekti.
MHP’nin iktidar olması halinde Türkiye’nin Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğacağını belirten MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, 1 Kasım’da AK Parti’ye saç-baş yolduracak bir sonuç istediğini söyledi.

İskenderun GÜL’mek İstiyor ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet