Skip Navigation Links

Patlamada 2 Hataylı da Var ! 1 Ölü 1 Yaralı..

Ankara'da tren garı kavşağında ard arda meydana gelen 2 patlamada, aralarında Antakya'lı Necla Duran'ın da olduğu en az 86 kişi hayatını kaybederken,

Patlamada 2 Hataylı da Var ! 1 Ölü 1 Yaralı..

Gündem   A+a-

Ankara'da tren garı kavşağında ard arda meydana gelen 2 patlamada, aralarında Antakya'lı Necla Duran'ın da olduğu en az 86 kişi hayatını kaybederken, Emep Dörtyol İlçe Başkanı Bekir Soylu’nun aynı patlamada yaralandığı bildirildi.

STK'ların düzenlediği ve öğle saatlerinde yapılacak "Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara tarihi tren garı yakınlarındaki kavşakta iki patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı'nın ilk açıklamalarına göre en az 86 kişi hayatını kaybederken, 186 kişi de yaralandı. Antakya'lı Necla Duran'ın da olayda hayatını kaybettiği, Emep Dörtyol İlçe Başkanı Hacı Bekir Soylu'nun da yaralandığı öğrenildi. Uzun yıllar eğitimcilik ve Sendikacılık yapan Hacı Bekir Soylu 7 Haziran Seçimlerinde Halkların Demokratik Partisi’nden Hatay 8. Sıra Milletvekili Adayı olmuştu. Ankara’daki patlamada yaralanan Hacı Bekir Soylu’nun Ankara Numune Hastanesinde midesinden ameliyat olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet