Skip Navigation Links

Pul Biberin Fiyatı Değil Sahtesi Korkutuyor

Tezgahlarda 15 ile 30 TL arasında satılan pul biberin yüksek fiyatına rağmen vatandaşları fiyatı değil, sahtesi korkutuyor

Pul Biberin Fiyatı Değil Sahtesi Korkutuyor

Yaşam   A+a-

Gaziantep'te pul biberi satan esnaf, fiyatların yüksek olmasına rağmen insanların kaliteli bibere ilgi gösterdiğini ifade etti. Daha ucuz fiyata satılan pul biberin sofrada beklenen tadı sunamadığını belirten esnaf, insanların da bu nedenle kaliteli pul biberini tercih ettiğini ifade etti.
Ucuz pul biberlerin sağlık açısından da tehlikeli olduğunu söyleyen esnaf, kaliteli biberin gözle de seçilebileceğini kaydetti.
Kaliteli pul biberin satışlarından memnun olduklarını belirten pul biberi satıcısı Akif Titizoğlu, "İyi biberler gözle de seçilebilir. En iyi biber, ipek biberdir. Biberin kilosu 15-30 lira arasında değişmektedir" dedi. Her bütçeye uygun pul biberi sattığını belirten satıcı Onur Durur ise, "17 çeşit biberimiz var, orijinal halis ipek biberlerimiz var. Burada her bütçeye göre biber var. Fiyatı uygun olan pul biberin içerisinde içerisinde yağ, tuz, tohum var. İyisinde ise ne yağ, ne tuz ne de tohum var. İyi biber her zaman için ipek biberdir'' diye konuştu.
Vatandaşlar da yüksek fiyatına rağmen genelde kaliteli pul biberini tercih ettiklerini ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet