Skip Navigation Links

Ünüvar Mola Vermiyor

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar,halkın teveccühüyle 1 Kasım'da AK Parti'nin yeniden tek başına iktidara geleceğini söyledi

Ünüvar Mola Vermiyor

Gündem   A+a-

Seçim çalışmalarını İmamoğlu ilçesinde sürdüren Ünüvar, AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Partililerden, 7 Haziran'da yaşanan kazanın tekrarlanmaması için 1 Kasım'a kadar gece gündüz demeden çalışmalarını isteyen Ünüvar, AK Parti'nin seçim beyannamesiyle ilgili bilgiler aktardı.
Partililerle buluşmanın ardından, İmamoğlu Devlet Hastanesi'nde personelle öğlen yemeği yiyen Ünüvar, hastaları ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ünüvar, hastanenin ek hizmet binası inşaatında da incelemelerde bulundu.
Daha sonra 25. Dönem Milletvekili Adayı Esra Yalvaç'la birlikte Adana Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Ünüvar, tek tek dükkanlara girerek 1 Kasım seçimi için destek istedi. Ünüvar, sohbet ettiği vatandaşlara AK Parti'nin seçim beyannamesini anlattı.
Beyannamede; işçiler, emekliler, gençler ve çiftçiler başta olmak üzere toplumun bütün kesimleri için çok önemli vaatler bulunduğunun altını çizen Ünüvar, "İlk defa işini kuracak gençlere 50 bin TL karşılıksız kredi veriyoruz. '50 bin TL yetmez' diyene, 100 bin TL'ye kadar kefaletsiz ve faizsiz kredi veriyoruz. 3 yıl da gelir vergisi almıyoruz. Bunlar çok önemli avantajlar. Genç çiftçilere faizsiz kredi veriyoruz. Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. En düşük emekli maaşını bin 200 TL'ye çıkarıyoruz. Asgari ücreti bin 300 TL'ye çıkarıyoruz. Yani asgari ücrette yüzde 30 artış yapmış oluyoruz. Emekli olup da çalışmaya devam edenin maaşından yüzde 15 kesinti oluyordu, yüzde 10'a indirmiştik, şimdi yüzde 10'luk kesintiyi de kaldırıyoruz. Bu ne anlama geliyor? Her bir emeklinin cebine bin 500 TL ile 2 bin TL arasında para girecek. Yani maaşları yüzde 15 daha artacak" diye konuştu.
Tek başına iktidara gelme ihtimali olan tek partinin AK Parti olduğunu ifade eden Ünüvar, "1 Kasım'da biz yeniden tek başımıza iktidara geleceğiz. Bugün verdiğimiz söz 25 gün sonra bizi bağlayacak, ama birilerini bağlamayacak. Onlar vaatte bulunurken zaten tek başına iktidara gelemeyeceklerini biliyorlar" dedi.
"AK Parti söz verir, sözünü tutar" diyen Ünüvar, sözlerini şöyle sürdürdü:
"AK Parti söz verirken kılı kırk yarar. Hesabını yapar, kitabını yapar, ondan sonra sözünü verir ki daha sonra o söz onu bağlasın. İnşallah halkımızın teveccühüyle 1 Kasım'da yeniden tek başına iktidara geleceğiz ve memleketi bu belirsizlikten kurtarıp, tek başına iktidarın nimetleriyle vatandaşlarımızı buluşturmaya devam edeceğiz."
İmamoğlu halkına devlet hastanesi ek hizmet binası inşaatıyla ilgili de bilgi veren Ünüvar, müteahhidin iflas etmesi sonucu duran inşaatta, çalışmaların, 27 Ekim 2015 tarihinde yapılacak ihalenin ardından yeniden başlayacağını ve binanın en kısa zamanda hizmete açılacağını kaydetti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet