Skip Navigation Links

Çevre Koruma Derneği'nden Civelek'e Ziyaret

İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetiminden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e ziyaret

Gündem   A+a-

 
İskenderun Çevre Koruma Derneği yönetiminden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e ziyaret
 
İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr.Berkant Ödemiş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, artık iyi insan tanımının insanlara, çevreye ve doğaya saygısı olan insan olarak nitelendirildiğini belirtti.
Dünya nüfusunun arttığını, toplam kullanılabilen su oranının yüzde 3 olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Buna rağmen sular hızla kirleniyor. Kentimizde eski su şebekesi nedeniyle yüzde 71 su kaybı var. Eski şebeke boruları asbest, PVC, Fransızlardan kalan borulardan oluşuyor. İçmesuyu sorununun çözümü konusunda pek çok aşamanın ardından çalışmalar başladı. İçmesuyu şebekesinin döşeme çalışması İsmet İnönü mahallesinde aralıksız sürüyor. En gelişmiş nitelikte içmesuyu şebeke boruları döşeniyor. Şebeke boruları döşenen binalarda yeni şebeke borularından mevcut sudan verilmeye başlandı. En geç 18 ay sonra çalışmalar bitecek. Halkımız musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak” dedi.
En ileri teknolojik özellikte çöp fabrikası yapımının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bunun çok önemli olduğunu ifade etti.
İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr.Berkant Ödemiş de yaptığı konuşmasında, su kaybının önüne geçilmesinin ve çevreye duyarlı çalışmalar yürütülmesinin önemli olduğunu belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet