Skip Navigation Links

Çocukları Sevindirdiler!

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 35 çocuk, İskenderun Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yusuf Uray ve Palmiye Rotary Üyelerini

Gündem   A+a-

Çocukları Sevindirdiler!
 
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 35 çocuk, İskenderun
Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yusuf Uray ve Palmiye Rotary Üyelerinin koordine ettiği etkinlikle gönüllerince Kurban bayramını kutladı.
Kurban Bayramı arifesinde 35 çocuğun bayramlık kıyafetlerini tepeden tırnağa birinci el ayakkabı ve botlarıyla birlikte giydiren Palmiye Rotary Başkan ve yönetimi, önce dernek binasında çocuklara bayram armağanlarını sundu.
Aldıkları armağanlardan dolayı mutlu olan çocukların sevinci, botla deniz turu, ardından da Kılçık Restoran’ta müzik eşliğinde eğlenmeleri ile doruğa çıktı.
Botla deniz sefasında çocuklar kendini hareketli müziğin ritmine bırakırken halaylar, kolbastı, batı müziği ile coştular. Çocuklar, gittikleri restorantta önce yemek yediler, ardından çizgi film kahramanlarının animasyonla canlandırıldığı müzikli eğlence ile çocukların mutluluğuna mutluluk katıldı.
Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yusuf Uray, çocukların bayram neşesine neşe katmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, çocukların toplumda iyi yerlere gelebilmeli için öncelikle eğitime önem vermelerini istedi. Palmiye Rotary Kulübü olarak çocukların mutlu bir bayram geçirmelerini dileyen Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yusuf Uray, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yöneticilerinin çok önemli bir toplum hizmeti icra ettiklerini belirtti. Uray, “Çocuklar sizleri önemsiyoruz. Sizler geleceğimizsiniz. Eğitimine önem vermenizi özellikle istiyoruz. Bu gün bizimle birlikte olduğunuz için kendimizi iyi hissettik. Bizleri mutlu ettiniz. Her şey için teşekkür ederiz” dedi. Çocuklar, Uray’a ve Palmiye Rotary Kulübü üyelerine teşekkür etti.
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, düzenlenen organizasyonun dört dörtlük olduğunu belirterek Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Yusuf Uray’a yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz. Çocuklarımıza böylesi güzel bir ortam hazırladıkları ve bir günlerini bize ayırdıkları için” dedi. Çocuklar için düzenlenen etkinliğin örnek olması temennisinde bulundu. İskenderun Palmiye Rotary Kulübü, Korunmaya muhtaç Çocuklara Yardım Derneği yöneticileri, çocukların mutlu bir gün geçirmelerine kendilerini iyi hissetmelerini sağlarken kulüp üyeleri, etkinlik sonrasında çocuklar için hazırlanmış bayram şekerlerini de çocuklara dağıttılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet