Skip Navigation Links

Baz İstasyonundan Kablo Çalan Hırsızlar Köyün Dünyayla İrtibatını Kesti

Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Yeşilyayla köyünde bir GSM operatörüne ait baz istasyonunun kablolarını sürekli olarak çalan hırsızlar

Baz İstasyonundan Kablo Çalan Hırsızlar Köyün Dünyayla İrtibatını Kesti

Gündem   A+a-

köyün dünyayla irtibatını keserek cep telefonu kullanıcılarını çileden çıkardı.
Edinilen bilgiye göre, Yeşilyayla köyünde bir GSM operatörünün kullanıcıları, cep telefonlarının şebekesi kullanım dışı olunca durumu yetkililere bildirdi. Yapılan araştırmada baz istasyonunun fiber optik kablolarının çalındığı tespit edildi. Hırsızlık olayının peşine düşen jandarma hırsız veya hırsızlara dair bir iz bulamadı. Kabloları yerine takılan ve onarılan baz istasyonundan bir süre sonra yine hırsızlık oldu. Bu kez kabloları yerinden söken hırsızlar yine yakalanamadı. Aynı şekilde baz istasyonunun tamir işlemleri sırasında cep telefonu kullanıcılarının telefonları yine kullanım dışı kaldı. Aynı baz istasyonundan geçtiğimiz günlerde yine kablo hırsızlığı olunca köydeki abonelerin telefonları yine kapandı.
Öte yandan, köyde başka bir GSM operatörüne ait baz istasyonu olmadığını ve jandarmadan kablo hırsızlarını bir an önce bulunmasını isteyen köylüler, kullanım dışı kalan telefonlarına tekrardan kavuşmak istiyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet