Skip Navigation Links

Cadde ve sokaklara asfalt yama çalışması yapılıyor

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, cadde ve sokaklara parke taşı ve asfalt yama çalışması yapılıyor.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, cadde ve sokaklara parke taşı ve asfalt yama çalışması yapılıyor.
İçmesuyu şebeke döşenmesi, elektrik şebekesi, doğalgaz ile Türk Telekom hatlarının yeraltına alınma çalışmalarının sürdüğünü anımsatan Belediye Fen İşleri Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, “Ayrıca içmesuyu şebekesi çok eski ve çürümüş olduğundan ayda yaklaşık 400 defa su patlağı meydana gelmektedir. Arızayı gidermek için asfalt da sürekli kırılmaktadır. Elektrik şebekesi, doğalgaz, yeni içmesuyu şebeke döşenmesi ve Türk Telekom hatlarının yeraltına alınma çalışmasından dolayı ve havaların yağışlı olması nedeniyle asfalt çalışmasına zaman zaman ara vermek zorunda kalıyoruz. Hava şartları elverişli olduğu günlerde asfalt yama çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Derin çukurların olduğu yerlerde parke taşları ve dolgu malzemesi ile onarım yapılmaktadır. Çalışmalarımız, dört ekibimiz tarafından şehrimizin ana güzergahlarında, Sakarya yolu, Modernevler yolu, Gelişim hastanesi yolu, Tayfur Sökmen Bulvarı, E-91 ve İkem yolu, Mithatpaşa caddelerinde devam etmektedir. Ayrıca kaldırım çalışmamız da ekiplerimizce yapılmaktadır” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet