Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şampiyon Yarışçıdan Başkan Şanverdi'ye Ziyaret

Türkiye Moto Drag 6. Ayak Birincisi Mustafa Yumuşak Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret etti

Şampiyon Yarışçıdan Başkan Şanverdi'ye Ziyaret

Spor   A+a-

Başkan Şanverdi, 19-20 Eylül 2015 tarihinde Konya'da düzenlenen; TMF Selçuklu Motosiklet Kulubü Türkiye Moto Drag Şampiyonasının 6. ayağında standart 1. sınıfı (600-700 cc) motosiklet yarışmasından birincilikle dönen Mustafa Yumuşak ve ekibini makamında kabul etti.
Başkan Şanverdi yaptığı konuşmada, "İlçemizin gururu, genç sporcu kardeşim belediye olarak sponsorun olduğumuz gün senin başarı elde edeceğine canı gönülden inanıyordum. Aldığın bu kupa ile bizleri gururlandırmanın yanı sıra ilçemizi tüm ülkemize tanıttığın için sana teşekkür ederim. Umarım bu kupa diğer sporcu gençlerimizin de başarılı olmalarının fitilini ateşleyerek bir çok alanda birincilik ödülü almalarına vesile olacaktır. Spora ve sporcuya her zaman değer verdim, destekçileri oldum" dedi.
Reyhanlı'da motosiklet kullanan gençlere de seslenen Şanverdi, şunları kaydetti:
"Gençler, sizler toplumun geleceği, ailelerinizin göz bebeğisiniz, motosiklet kullanırken kask ve koruma gözlüğü ile koruyucu elbiselerinizi mutlaka giyinmelisiniz, aşırı hızdan sakınarak trafik kurallarına mutlaka uymalısınız. Mustafa Yumuşak kardeşime başarılarının devamını dilerken milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu kardeşimizi örnek almasını tavsiye ediyorum. Mustafa Yumuşak ismini FIM Dünya Supersport şampiyonasında da görmek istiyoruz."

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar