Skip Navigation Links

MHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis Milletvekili Adayları Dr. Mustafa Yün ile Opr. Dr. Mehmet Özaytürk basın mensuplarıyla bir araya geldi

MHP Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

Toplantıya MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Beyazcıncık, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevgi Karabaş, MHP Seçim Koordinasyonu Sorumlusu Ahmet Saltan ile basın mensupları katıldı.
MHP Kilis Milletvekili Adayı Dr. Mustafa Yün, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili seçildiğini ifade ederek, "En az ayda bir kere basın mensuplarıyla bir araya geleceğimizi ifade etmemiz rağmen bir türlü bir araya gelemedik. Bu nedenle hatamızı biliyoruz. Bunu telefi edeceğiz" dedi.
Milletvekili seçildikten sonra kendilerine protokolde yer vermek istenmediğini ifade eden Yün, "Valilikte Kurban Bayramı bayramlaşmasında yapılan uygulama, gerekse diğer törenlerde yapılan uygulamaları tasvip etmemiz mümkün değildir. Bizim makam ve mevki düşkünlüğümüz yoktur. Ama ben 23 bin 535 vatanseverin oyunu almış bir milletvekiliyim. Bana saygı göstermek zorundasınız. Bütün kurumlar AK Parti'nin emrindeymiş gibi çalışıyorlar. 1 Kasım seçimlerinden sonra ne yapacak bu bürokratlar göreceğiz" diye konuştu.
1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerinde farklı bir strateji yürüttüklerini ifade eden Yün, "Bütün baskılara rağmen, seçim üzerindeki bütün algıya rağmen biz insanların yanına gidiyoruz. Vatandaşlarımız her şeyi görüyor. Vatandaşlar ile kurumların üzerine birileri baskı kurmaya çalışıyor. Ama halkımız bunlara gereken cevabı 1 Kasımda sandıkta verecektir" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet