Skip Navigation Links

Ak Parti Yeniden Tek Başına İktidara Gelecektir..

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti.

Ak Parti Yeniden Tek Başına İktidara Gelecektir..

Politika   A+a-

Karasayar ,seçim gezileri kapsamında mahalle muhtarını STK’ları ve vatandaşları ziyaret ediyor.

Tek başına iktidarın 13 yıl boyunca AK Parti döneminde Türkiye’ye neler kazandırdığını bütün ülkenin bildiğini ifade eden Karasayar,”Dar gelirli kesimin sıkıntılarının giderilmesi noktasında Başbakanımız   önemli müjdeler verdi. AK Parti 2002 yılında iktidara geldiğinden bugüne kadar özellikle dar gelirli kesimler için her zaman çok önemli hizmetler yaptı. Fakat son birkaç yıl içerinde özellikle emekli kesimi, esnaf kesimi, işçi kesimi, ziraatla uğraşan geniş bir kesim var. Farklı kesimlerin çeşitli sıkıntıları vardı. Bunları görüyorduk. Ve bunlarında yansıması olarak bir seçim beyannamesi açıklandı. Bu kesimlerin hayat seviyelerinin daha iyileşmesi noktasında gerçekten önemli müjdeler verildi. Özellikle asgari ücretin 1300 TL ye çıkarılması çok önemli “dedi.

Karasayar,”gençlerin İnternet gereksinimlerinin devletin karşılaması çok güzel oldu. Gübrede KDV’nin kaldırılması çok önemli özellikle hayvancılıkla uğraşan kesimi çok rahatlatacaktır. Her kesimden çok geniş vaatler var. AK Parti daha kurulduğu gün insanı yaşat ki devlet yaşasın mantığından hareket ederek yola çıkmıştır. Ve açıklanan seçim beyannamemizde de bunun bire bir yansıması gözlenmiştir. Şimdi tabi 7 Haziran seçimlerinde ve sonrasında sahada seçmenimizden bire bir gelen taleplerin hepsi seçim beyannamemize yansıtılmıştır. Hayatın her alanına dokunan insanımıza dokunan bir seçim beyannamesidir. Hepsi de gerçekleştirilebilir bir beyannamedir” şeklinde konuştu.
 

Vatandaşlarla sohbet eden Karasayar fikir alışverişinde sorunlarını dinledi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet