Skip Navigation Links

Rektör Güder: Ar-Ge Çalışmalarına Önem Veriyoruz

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Rektör Güder'i makamında ziyaret etti.

Gündem   A+a-

Rektör Güder: Ar-Ge Çalışmalarına Önem Veriyoruz

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Rektör Güder’i makamında ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında Tosyalı; daha önce Osmaniye’de kendilerine ait fabrika ve tesislerde KOBİ’leri ağırladıklarını, onlara sunumlar yaparak tesisleri gezdirdiklerini belirtti ve Üniversiteyi de ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Kendisinin yoğun ve özverili çalışmalar neticesinde bu günlere geldiğini vurgulayarak çok çalışmadan başarılı olunamayacağını sözlerine ekledi.

Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder ise Mustafa Kemal Üniversitesi yönetimi olarak yapacakları çalışmalardan bahsederek: “20. yüzyılın en önemli insanlarından olan Cemil Meriç Vakfını 15 gün önce kurduk, bu vakıf birçok araştırmaya zemin hazırlayacaktır” dedi. AR-GE çalışmalarının öneminden bahsederek İnovasyon’un önemini vurguladı. Farklı, değişik ve yeni fikirler geliştirmek için sorgulayıcı, araştırıcı, geliştirici bir anlayışı benimsediklerini söyledi. Fuat Tosyalı’ya: “Çok güzel işler yapıyorsunuz. Hükümetin 8 yıllık istikrarlı yönetiminden dolayı ekonomik yönden hep beraber iyi yerlere geldik. Gelişim yönünden önümüz açık. Memleketimiz hızlı bir şekilde gelişiyor, bizler hep beraber buna katkı sağlıyoruz” dedi.

Fuat Tosyalı, Rektör Güder’in bu misyon ve vizyonla Üniversiteyi geliştirerek çok iyi yerlere taşıyacağına inandığını söyleyerek: “Biz yöneticiler, ışığı ne kadar çok saçar ve yayarsak o kadar gelişiriz” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet