Skip Navigation Links

Büyükşehir'in Doğaya Ve Çevreye Katkıları Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuştuğu günden bugüne kadar Hatay’a sayısız proje ve yatırımlarla hizmet sunan

Büyükşehir'in Doğaya Ve Çevreye Katkıları Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Büyükşehir Belediyesi statüsüne kavuştuğu günden bugüne kadar Hatay’a sayısız proje ve yatırımlarla hizmet sunan Hatay Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinin Hatay halkının hizmetine sunduğu son çalışma Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Yayladağı’nda rehabilite ettiği çöp sahası oldu.

Geçmiş yıllarda vahşi depolama yöntemiyle katı atık-çöp boşaltılan saha, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın, üstünü toprak zemin ile kapatıp üzerini ağaçlandırması ile doğaya zarar vermeyecek hale getirildi. Sahanın etrafına kazılan hendeklere beton dökülmesi ile çöp sızıntı sularının yer altı sularına karışması engellenmiş oldu. 

Sahanın etrafına çekilen tel örgülerden sonra tamamlanan rehabilitasyon çalışması ile saha, başta doğaya olmak üzere Hatay’a ve Hatay halkına tekrar kazandırılmış oldu. Benzer bir çalışmayı Samandağ ilçesinde de hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vahşi depolama sahasında rehabilitasyon çalışması başlattı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının Hatay halkına, doğaya ve çevreye katkıları önümüzde ki günlerde de devam edecek.  

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet