Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

AK Partili Milletvekili Adaylarının Seçim Beyannamesi Mutluluğu

AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları Ahmet Uzer,Canan Candemir Çelik,Selami Yetkinşekerci AK Parti'nin seçim beyannamesini değerlendirdi

AK Partili Milletvekili Adaylarının Seçim Beyannamesi Mutluluğu

Gündem   A+a-

Uzer, dar gelirli kesimin sıkıntılarının giderilmesi noktasında Başbakan Davutoğlu'nun önemli müjdeler verdiğini belirtti. Milletvekili Uzer, "AK Parti 2002 yılında iktidara geldiğinden bugüne kadar özellikle dar gelirli kesimler için her zaman çok önemli hizmetler yaptı. Fakat son birkaç yıl içerinde özellikle emekli kesimi, esnaf kesimi, işçi kesimi, ziraatla uğraşan geniş bir kesim var. Farklı kesimlerin çeşitli sıkıntıları vardı. Bunları görüyorduk. Ve bunlarında yansıması olarak dün bir seçim beyannamesi açıklandı. Bu kesimlerin hayat seviyelerinin daha iyileşmesi noktasında gerçekten önemli müjdeler verildi. Özellikle asgari ücretin 1300 TL ye çıkarılması İşkur ile ilgili çok çeşitli çalışmalar vardı. İnternet gereksinimlerinin devletin karşılaması çok güzel oldu. Gübrede KDV'nin kaldırılması çok önemli özellikle hayvancılıkla uğraşan kesimi çok rahatlatacaktır. Her kesimden çok geniş vaatler var" dedi.
Milletvekili Adayı Candemir Çelik, "AK Parti daha kurulduğu gün insanı yaşatki devlet yaşasın mantığından hareket ederek yola çıkmıştır. Ve bu dün açıklanan seçim beyannamemizde de bunun bire bir yansıması gözlenmiştir. Şimdi tabi 7 Haziran seçimlerinde ve sonrasında sahada seçmenimizden bire bir gelen taleplerin hepsi seçim beyannamemize yansıtılmıştır. Hayatın her alanına dokunan insanımıza dokunan bir seçim beyannamesidir. Hepsi de gerçekleştirilebilir bir beyannamedir" şeklinde konuştu.
Milletvekili Yetkin Şekerci ise toplumun ciddi beklentileri doğrultusunda gerçekleştiğini vurgulayarak, "Özellikle gençlerden kadınlara kadar çok ciddi imkanlar sağlıyor. Özellikle gençlerde kariyer danışmanlığı merkezlerinin kurulması gençlerimiz açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar