Skip Navigation Links

Başkan Savaş Dörtyol'da..

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş programlarına Dörtyol ilçesinde devam etti.

Başkan Savaş Dörtyol'da..

Dörtyol   A+a-

    Başkan Savaş hizmet istişareleri yaparak sorunlara çözümler üretiyor. Dörtyol'un Yeniköy, Karakese, merkez  Alparslan Türkeş parkında hemşehrileri ile bir araya geldi. Başkan savaş  Son zamanlarda artan Su sorunlarına  açıklık getirdi. 

    Savaş; " Su fiyatları Hatay Büyükşehir Belediye meclisi tarafından alınan ortak bir karardır. Bu yükü  sadece Büyükşehir belediye başkanına yıkmaya çalışanlar siyasi kaygı güdüp , vatandaşı sadece oy pusulası olarak görenlerdir. Su fiyatlarını indirmek istedim.  Ard arda 3 sefer olağan üstü meclis toplantısı gerçekleştirdik bir sonuç elde edemedik. Kasım ayı meclisinde tekrar gündeme getireceğiz. Halkımızın bu Meclis toplantısını  Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarimizdan ve HRT den canlı izlemesini tavsiye ediyorum. Siyasi kaygı gutmuyoruz 15 ilcemize eşit hizmet ediyoruz araclarimiz is makinalarımız 160 noktada durmadan aralıksız çalışıyor.

 Elektrik kesintisi Büyükşehir Belediyemiz ile alakali değildir tedaş elektriği kesiyor su depolarimizi olduğu bölgelerde kesintiye uğrayan elektrik trafolarimza büyük zarar veriyor.  Halkımız elektrik kesintileri için TEDAŞ' a ulaşıp şikayetini bildirmelidir. Diyerek sözlerini noktaladi.Daha sonra çözüm ortağı olarak gördüğü Dörtyollu mahalle muhtarlarini makamlarında ziyaret ederek kısa bilgiler aldı. 

Başkan savaş a CHP Dörtyol ilçe başkanı Özel Gökisaoğlu CHP Hatay Milletvekili adayı Mevlüt Dudu ve cok sayida partili eşlik etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet