Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adanaspor Kayseri Erciyesspor Maçına Hazır

PTT 1. Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını tamamlandı

Adanaspor Kayseri Erciyesspor Maçına Hazır

Spor   A+a-

Teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenman sonrası kara yolu ile Kayseri'ye gelen turuncu-beyazlı ekip konaklayacağı otelde maç saatini beklemeye başladı.
Hafta başından itibaren derslerine iyi çalıştıklarını söyleyen Eyüp Arın, "Denizlispor karşılaşması sonrası takımımız iyi bir ivme yakaladı. Bu çıkışımızı Kayseri Erciyesspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Takım olarak hafta başından itibaren dersimize iyi çalıştık. Futbolcularımın uyumundan memnunum. Bu uyumu sahaya da yansıtıp Adana'ya güzel bir skorla dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Adanaspor'da geçen hafta oynanan Adanaspor - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanan ve tedavisi için İzmir'e giden Yiğitcan Gölboyu dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını ise Manisa bölgesinden Cumhur Altay ve Kastamonu bölgesinden Oğuz Terzi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Zonguldak bölgesinden Evren Atış görev yapacak.
"SKORA KATKI KOYMAK İSTİYORUM"
Adanaspor'un sezon başında İngiltere'den transfer ettiği Magaye Gueye, turuncu-beyazlı camiaya katkı koymak istediğini, tek düşüncesinin Adanaspor'un başarısı olduğunu söyledi.
Takımda olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Gueye, "Yabancı futbolcular için uyum süreci çok önemli. Bende Türkiye'ye ve takımıma alıştım. Hocalarım ve takım arkadaşlarımın da yardımıyla uyum sürecini atlattım. Adanaspor'a katkı koymak için buradayım. Tek düşüncem Adanaspor'un başarısı. Geçen her hafta kendimi daha iyi hissediyorum. Burada olduğum için mutluyum'' dedi.
Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında hocasının görev vermesi halinde skora katkı koymak istediğini söyleyen Gueye, "Sezona kötü başlangıç yapmış gibi görünebiliriz. Ancak lig uzun bir maraton. Takım olarak her hafta daha iyiye giden çizgimiz var. Bu çizgimizi Kayseri Erciyesspor karşısında da devam ettirmek istiyoruz. Hocamın görev vermesi halinde Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında güzel bir oyunla skora katkı koymak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş