Skip Navigation Links

Mezun Oldukları Üniversiteye Hoca Olarak Döndüler

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nden mezun olan 3 öğrenci öğretim üyesi olarak mezun oldukları okula döndüler

Mezun Oldukları Üniversiteye Hoca Olarak Döndüler

Eğitim   A+a-

Kilis 7 Aralık Üniversitesi'nde görev yapmakta olan 3 genç akademisyen, mezun oldukları üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'e nezaket ziyaretinde bulunan Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Figen Yıldırım, Yrd. Doç. Dr. Gülşah Parlak Kalkan ve Yrd. Doç. Dr. Ebru Külekçi, dört yıl boyunca öğrenim gördükleri üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmaktan gurur duyduklarını söylediler.
Yıllarca öğrenci olarak eğitim gördükleri sınıflarda şimdi hoca olarak görev yapmanın kendileri için büyük anlam ifade ettiğini belirttiler.
Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Yıldırım ve Külekçi ile Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora çalışmalarını tamamlayan Kalkan, şimdi 7 Aralık Üniversitesi M. R. Eğitim Fakültesi'nde öğrenci yetiştirmeye devam ediyorlar.
Ziyarette genç akademisyenleri başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Rektör Güvenç, Batılı bir düşünürün "Bir üniversite kendi hocasını yetiştirdiği zaman üniversite olmuştur" sözünün şimdi daha çok anlam kazandığını söyledi. Akademisyenlerle bir süre sohbet eden Rektör Güvenç, ziyaretin sonunda konuklarına armağan verdi ve fotoğraf çektirdi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet