Skip Navigation Links

Kırmızıoğlu’na Sıcak ve Samimi Duygularla Karşılama..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD)’ın

Kırmızıoğlu’na Sıcak ve Samimi Duygularla Karşılama.. Web
TV

Gündem   A+a-

Grand Plaza Düğün Salonu’nda hazırladığı “Ğadir Hadisinde Hz Ali’nin Halife İlanı, İnkarı Mümkün Olmayan Bir Hakikattır” konulu konferansa katıldı.

Kapıda AKAD Başkanı Nihad Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, aynı sıcaklık ve samimi duygularla halkın arasına girerek herkesin bayramını kutladı.

Konferansa katılan vatandaşların büyük ilgi gösterdikleri Doktor Riyat Kırmızıoğlu, herkesin bayramını kutladı ve gösterilen ilgiye teşekkür ederek karşılık verdi. Konferans programını ilgiyle izleyen CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, halktan gördüğü ilgi ve destekten dolayı da oldukça keyifliydi.

Program öncesi salona giriş yapan MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül’le sıcak bir şekilde tokalaşan ve başarı dileklerinde bulunan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, bir süre siyasi rakibi İbrahim Gül’le sohbet etti. 

Tüm siyasi partilerin temsilcileri ve Hatay’ın inanç zenginliklerinin yanyana oturduğu salonda Hatay ve Türkiye’nin huzur ve güven ortamına bir an önce kavuşması için de dualar edildi.

Kırmızıoğlu’na Sıcak ve Samimi Duygularla Karşılama..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet