Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da huzuru bozana AF YOK!!!

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü kararlılıklarını ortaya koydular ve son söz söylendi. Çetelere, yasadışılığa izin yok! Hu

Gündem   A+a-

İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü kararlılıklarını ortaya koydular ve son söz söylendi. Çetelere, yasadışılığa izin yok! Hukukun ve huzurun başmimarları Cumhuriyet Savcıları ve Emniyet Güçlerimizden verilen mesaj:

İskenderun’da huzuru bozana AF YOK!!!
 

İskenderun Emniyeti, uzun süren suskunluğunu bir bozdu pir bozdu. Tüm iddialara en güzel yanıtı düzenlediği başarılı operasyonla veren İskenderun Emniyeti, kentte sadece hukukun ve huzurun egemenliğinin olduğunu da unutanlara hatırlatmış oldular. İskenderun’da sürekli olarak huzuru bozanlara bundan sonra da nefes aldırmamaya kararlı olan polis, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel’in yönetiminde adaletin tokmağını karanlık güçlerin tepesine indirmeye devam edecektir.
İskenderunlu, polisi ayakta alkışladı. Bir süredir devam eden huzur operasyonuyla onlarca kişiyi gözaltına alan ve bir de faili meçhul kayıp işadamı İzzettin Orhan olayını çözen İskenderun Emniyeti, bir çok il ve ilçe emniyetiyle yaptığı iş işbirliği sonucu, kamuoyunda ayakta alkışlanan bir operasyonu tamamlamış oldu.
 

Geceli gündüzlü süren çalışmalar sonrası 22 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Basında çıkan iddialara en güzel yanıtı da veren İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gayri meşru ilişkiler ve faaliyetlere göz açtırılmayacağı mesajını verdi.
İskenderun’da işdünyasında büyük sevinç yaratan operasyonlar, kentteki karanlık ilişkilerin yarattığı rahatsızlığın boyutunu ortaya koydu. İsminin açıklanmasını istemeyen bir çok işadamı, “Rahat bir nefes aldık. Hep tedirgin oluyorduk. Huzurumuz yoktu. Emniyet teşkilatımızın operasyonları, hepimize rahat bir nefes aldırdı” dediler.
Savcılık sorgulamalarının ardından mahkemeye çıkartılan başta çete lideri Ali Güner olmak üzere Enver Ocak, Ahmet Bayram Vatan, Murat Vatan, Yücel Durna, Murat Çelik, Mehmet Batar, İzzettin Gökhan, Enver Temen, Fatih Sarpkaya, İbrahim Sürmeli, İlhan Adalıoğlu, Ergün Ak, Hakkı Kahya, Cem Çolak, Selçuk Hacısalihli, Ahmet Keskin, Bülent Öztürk, Alpay Uzunek, Mayram Kelemekonova, Orhan Özden, Mahmut Özdal’dan oluşan toplam 22 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ahmet ve Murat Vatan kardeşlerin isimlerinin karıştıkları olayda göz altına alınan babaları Ömer Vatan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. İskenderun’da faili meçhul cinayetler olduğu yönündeki iddialara yapılan başarılı bir operasyonla en güzel cevabı veren Polis çetelere bundan sonrada göz açtırılmayacağının sinyalini verdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar