Skip Navigation Links

İbrahim Gül: “Ya Allah Ya Bismillah”

Hatay’da milletvekili aday listesinde revizyona giden Milliyetçi Hareket Partisi “Gül” gibi çalışıyor.

İbrahim Gül: “Ya Allah Ya Bismillah”

Gündem   A+a-

Hatay’da milletvekili aday listesinde revizyona giden Milliyetçi Hareket Partisi “Gül” gibi çalışıyor. MHP İskenderun, Arsuz ve Belen ilçe teşkilatları İskenderun parti binasında düzenlenen istişare toplantısında “Ya Allah Ya Bismillah” dediler.

1 Kasım Erken seçimleri öncesi Hatay’da yürütülen seçim çalışmalarının 4 bölgeye ayrıldığını söyleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, bir bölgenin de İskenderun, Arsuz ve Belen’den oluştuğunu kaydetti. Partililere koordineli olarak çalışılması gerektiğini ifade eden Bozkurt; “el birliğiyle cani gönülden çalışacağız. Bu seçimin bir daha telafisi yok. Yiğit bin yaşar fırsat bir düşer. Bu fırsat düştü arkadaşlar. Onun için herkes kendisi vekil olacakmış gibi çalışmalı” dedi. Bozkurt’un bu konuşmaları partililer taraftan uzun süre alkışlandı. Toplantıda kısa açıklamalarda bulunan MHP Arsuz İlçe Başkanı Veysel Ünal Uzun ile MHP Belen 2. Başkanı Hanifi Kına’da partililerden çalmadık kapı bırakmamalarını talep ettiler.

Parti ilçe başkanlarının ardından konuşan MHP Hatay 2. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Gül’de, partisinin 18 Nisan’da açıkladığı milletvekili aday listesinin Hatay’ın tamamına bir sinerji kattığını söyledi. Gül yaptığı konuşmada; “18 Eylül günü MHP adaylarını belirledi. Ve aday belirlendiği günden bu güne kadar teşkilatlarımız ve adaylarımız çalışmalarına hız vererek aralıksız bir şekilde devam ediyorlar. Burada bir araya gelmemizin sebebi bu güne kadar ne yaptık? Bundan sonra kalan seçim süresince hangi çalışmaları yapacağız? Ve Milliyetçi Hareket Partisi Hatay’da birinci parti yapmak için en iyi neticeyi alması için neler gerekiyorsa onun planını programını yapacağız. Ve ‘Ya Allah Ya Bismillah’ diyerek bu işin üstesinden geleceğiz. MHP’nin 18 Nisan’da açıklanan listesi Hatay’ın tamamına önemli bir sinerji katmıştır. İnsanlarımızın gözü ışıldamakta, yüzlerinde gülücükler var. Çünkü umut bağladıkları gerçekten kazanabilecekleri listeyi genel merkezimiz Hatay teşkilatına hediye etmiştir” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet