Skip Navigation Links

Sonay Aykut’un Yerine Gözü Kara Aday..

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilliği Adaylığından istifa eden Sonay Aykut’un yerine Nermin Yıldırım Kara atandı.

Sonay Aykut’un Yerine Gözü Kara Aday..

Politika   A+a-

Nermin Yıldırım Kara, sosyal medyadaki facebook hesabından adaylığını duyururken, kendisini ifade etmesi için verilen fırsata teşekkür etti.

Nermin Yıldırım Kara’nın açıklaması şöyle;

Yıllardır kendimi ve hayata bakış açımı ifade etmek üzere çeşitli yollar denedim. Kazanımlarım ve aldığım dersleri memleket meselesine katkı sunmak üzere sizlerin de bildiği gibi iki "YOL" seçtim. Birisi, kamusal alanı sivilleştirmek ve politika yapıcıların göremediğini göstermek için 'sivil toplum örgütleri'. Bir diğer yol ise gündelik hayatımızda yürüdüğümüz yoldan, yediğimiz ekmeğe, ödediğimiz vergiden tabi olduğumuz kurala kadar her şeye etkisi olan 'siyaset'.

Bugün itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme sonucu 1 Kasım Milletvekili seçimlerine Hatay Milletvekili Adayı olarak gireceğim. Bu anlamda kendimi ifade etmek için seçtiğim yollardan birisi olan siyasette yeni bir görev üstleniyorum. Bu görev bir sorumluluk alma halinden ibarettir. 
7 Haziran'dan şu an,şu saniyeye kadar ülkede bir akl-ı selim ihtiyacının ne kadar elzem olduğu su götürmez şekilde ortada. Cumhuriyet Halk Partisi benim gönlümdedir. Gönlümün söylediği bu akl-ı selim ihtiyacına bir katkı sunmak üzere siyasete bir nefes katabilmektir. Bu sebeple yıllardır içerisinde bulunduğum büyük ailem CHP'nin yaptığı çağrı ve görevlendirmeye uyarak bugün işe koyuluyorum. Kendimizi ifade edeceğiz. Siyasetin hırs meydanı değil hepimizi bir alanda buluşturmak için var olduğunu ve aslında bütün bu iktidar kavgasının asli unsurunun BİZLER yani memleketin insanları olduğunu söyleyeceğiz. Siyasetten memleketin evlatlarını çıkarın ne kalır geriye? İşte bütün bunları yeniden söylemek ve Türkiye'ye insanın esas olduğu bir hali yeniden sunmak üzere yapılan bu görevlendirmeyi kabul ettim. Önce İnsan diyenler bir adım ileri çıksın
Ben varım... Nermin Yıldırım Kara Cumhuriyet Halk Partisi 
Hatay Milletvekili Adayı

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet