Skip Navigation Links

Simya Eğitim Kurumları Başarıya Doymuyor..

Lisans Yerleştirme Sınavında Hatay Birincisi ve Türkiye 122.’si Bleda Burat ile Türkiye 187.’si Refik Mert Çam, elde ettikleri başarıdan dolayı

Simya Eğitim Kurumları Başarıya Doymuyor..Web
TV

Eğitim   A+a-

öğrencisi oldukları Simya Eğitim Kurumları tarafından ödüllendirildi.

 

      Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre Hatay 1. si, Türkiye 122. si olan Bleda Burat ile Türkiye 187. si olan Refik Mert Çam için Simya Eğitim Kurumlarında mini bir tören düzenledi. Törene başarılı öğrencilerin aileleri de katılarak elde edilen başarıda gururlandılar.

 

      Bleda Burat, Boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği,  Refik Mert Çam da, ODTÜ elektrik elektronik mühendisliği bölümlerini tercih ettiklerini belirten Simya Eğitim Kurumları kurucusu Selim Baysal, ilkokul 4’üncü sınıftan beri öğrencilerin kendileri ile birlikte olduğunu hatırlattı.

 

      Simya eğitim kurumlarından çıkan bu iki gencin, Hatay İskenderun birincileri olduğunu da vurgulayan Baysal şunları söyledi: “Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz onları yetiştiren öğretmenlerine ailelerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Kurum olarak hedefimiz İskenderun’u eğitimde bir numaraya çıkartmaktır. ‘Dünya İnsanı’ yetiştirme yolunda büyük adımlarla ilerliyoruz. Ne kadar büyük kampüs okul yaparsak yapalım; cümle için özne ne kadar önemliyse, eğitim-öğretim için de öğretmenin o kadar önemli olduğunu asla unutmuyoruz”

 

      Yakaladıkları Başarıların temelinde çalışmak yattığını ifade eden Burat ve Çam, zamanında, programlı bir şekilde çalışmanın, ulaştıkları sonuç olduğuna dikkat çekerek “Başarımın temelinde düzenli çalışmak ve konuyu anlamak öğrenilen derslerin tekrarı var. Bizim için sürpriz olmadı. Başarılı bir ekip ile çalıştık. Hedefe ulaşıyorsunuz. Elektrik elektronik mühendisliği idealimizdi, ulaştık. Bugünlere gelmemizde emekleri olanlar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

      Simya Eğitim Kurumları Kurucusu Selim Baysal her iki öğrenciye hediyelerini törenle teslim ederek başarılarının devamını dilediğini kaydederek “Kurum olarak İskenderun’u eğitim bir numara yapmak için mücadele veriyoruz. Bu yönde çabalarımız devam ediyor” dedi.  

 

Simya Eğitim Kurumları Başarıya Doymuyor.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet