Skip Navigation Links

Başkan Tahmazoğlu Personelle Bayramlaştı

Şahinbey Belediyesi'nde düzenlen bayramlaşma programıyla belediyede çalışan personel, Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Başkan Yardımcıları

Başkan Tahmazoğlu Personelle Bayramlaştı

Gündem   A+a-

Meclis Üyeleri ve daire müdürleri ile bayramlaştı.
Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen bayramlaşma programına, Başkan Tahmazoğlu'nun yanı sıra Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışanlara seslendi. Tahmazoğlu, Kurban Bayramına ulaşmış olmanın engin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, çalışmalarından dolayı personellere teşekkür etti.
"AMACIMIZ HALKA HİZMET ETMEK"
Tahmazoğlu konuşmasında, "Biliyorsunuz ülkemizde şu anda bir terör belası var. İnşallah bu bayram birliğimize ve beraberliğimize vesile olur. Aslında bizim aramızda ayrı gayrı yok. Türk, Kürt, Laz, Çerkez yıllardan beri, asırlardan beri birlikte yaşıyoruz. Çanakkale'de bu vatan için, bu ezan için, bu bayrak için Türk'üyle, Laz'ıyla, Kürt'üyle, Çerkez'iyle birlikte savaştılar ve birlikte şehit düştüler. Bu anlamda bizde ayrı, gayrı yok. Taşeron örgütler var ülkemizde. Avrupa'da birçok ülke, ülkemizin kalkınmasını, birliğimizi, beraberliğimiz engellemek için, silah vererek, para vererek terörü destekliyor. Bu terör örgütü hem Türk'ü öldürüyor, hem Kürt'ü öldürüyor. Bunlar bir kişinin temsilcisi değil Avrupa ülkelerinin, terör destekleyen ülkelerin taşeronu. Biz bunlara itibar etmeyeceğiz, birlik içinde, beraberlik içinde dünden bugüne olduğu gibi, bugünden de yarına devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışmalarınız içinde hepinize teşekkür ederim. Yaptığımız güzel şeyler var bundan sonra yapacaklarımız var. Amacımız halkımıza hak ettiği hizmetleri sunmak. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz ve en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Halkımıza hizmet etmenin büyük bir sevabı, onlara karşı olan görevimizi yerine getirmemenin ise çok büyük bir vebali var. İşte siz değerli mesai arkadaşlarımızla birlikte bu bilinçle hareket ederek göreve geldiğimiz günden buyana Şahinbey Belediyesi olarak birçok ilke imza attık. Çalışmaya da devam edeceğiz. Ben şimdiden tüm personellerimizin, Kurban Bayramını kutluyorum" dedi.
Başkan Tahmazoğlu, konuşmasının ardından belediyede çalışan personellerle ve daire müdürleri ile tek tek bayramlaşarak, bayramlarını kutladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet