Skip Navigation Links

Edip Sergen Uysal Bir Yıldız Gibi Parladı..

Hatay’da spor ve işdünyasının iki beyefendi ismi kirve oldu.

Edip Sergen Uysal Bir Yıldız Gibi Parladı.. Web
TV

Magazin   A+a-

Futbolun Beyefendileri Kirve Oldu..

Kartallar Yüksek Uçar..

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı, İskenderunspor eski Başkanı  ve Noksel Çelik Boru Sanayi A.Ş. Fabrika Müdürü Sedat Uysal’ın oğlu Edip Sergen Uysal, muhteşem bir sünnet düğünüyle erkekliğe ilk adımı attı.

Beşiktaş tutkusu nedeniyle oğluna bir dönemin yıldız futbolcusu Sergen Yalçın’ın adını veren Sedat Uysal, oğlu Edip Sergen’in erkekliğe ilk adımı attığı günde kirve olarak da futbolun ve işdünyasının beyefendi ismi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı eski futbolcu Levent Yılmaz’la kirve oldu.

İskenderun Yelken Kulübü'nde düzenlenen sünnet düğününde kirveler Edip Uysal, Sedat Uysal ve Levent Yılmaz, misafirlerini kapıda klasik saz ekibiyle birlikte karşıladılar.

Misafirlerle birlikte düğüne giriş yapan Sünnet Çocuğu Edip Sergen Uysal’ın arkadaşlarını ise kapıda animasyon ekibi tarafından eğlence masasına götürüldü.

Kocaman bir adam gibi tavırlar sergileyen ve kendisi için hazırlanan kral tahtında objektiflere poz veren Edip Sergen Uysal, kendisinin en mutlu gününde biraraya gelmiş davetlilere de şaşkın şaşkın bakarken, etrafında ellerinde meşaleler kızlarla birlikte salona giriş yaptı.

Edip Sergen’in salona girişini gurur ve mutlulukla izleyen baba Sedat Uysal ve kirve Levent Yılmaz’ın yüzlerindeki tebessüm kameralara yansıdı.

Muhteşem havai fişek gösterisiyle devam eden sünnet düğününde, kızların Edip Sergen için yaptıkları dans gösterisi de beğeni topladı.

Edip Sergen, dedesi Edip Uysal, babası Sedat Uysal ve kirvesi Levent Yılmaz’la oynadığı çiftetelli ise büyük alkış topladı.

 

 

Edip Sergen Uysal Bir Yıldız Gibi Parladı..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet