Skip Navigation Links

Rüya Gibi Okul BİLFEN İskenderun’da ...

Bilfen Eğitim Kurumları; 2015-2016 eğitim-öğretim yılında İskenderun’da hizmete açtığı

Rüya Gibi Okul BİLFEN İskenderun’da ...Web
TV

Eğitim   A+a-

anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi ile 27 yılı geride bırakan köklü eğitim geçmişini İskenderunlu öğrenciler ile buluşturdu.
Türkiye’nin farklı bölgelerine eğitim hizmetini taşıyan Bilfen; İstanbul, Ankara ve Kayseri kampüslerinin ardından İskenderun, Bursa, İzmir, Antalya ve Gebze’de açtığı kampüsleri ile yeni eğitim- öğretim dönemine hazır.


Bir yılda yapımı tamamlanan İskenderun Kampüsü, yaklaşık 17 bin 500 metrekarelik kapalı alanda, 25.000 metrekarelik bahçesiyle 1750 öğrenciye hizmet verecek. Kampüs genelinde toplam 75 derslik, 566 kişilik konferans salonu, bilişim teknolojileri, fen, bilgisayar, matematik, fizik, kimya, biyoloji ve dil becerileri laboratuvarları, kütüphane, yemekhane ve revir bulunacak. Sosyal aktiviteler ile kulüp derslerinin de yapılabileceği kampüste; kapalı spor salonları, kapalı havuzlar, buz pateni pisti, cooking odası, görsel sanatlar atölyesi, moda tasarımı, jimnastik ve müzik odaları ile öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri ve yeteneklerini ortaya koyabilecekleri aktivitelerle yenilikçi bir eğitim yaklaşımı sunacak.


Aynı kampüs içerisinde hizmet verecek olan İskenderun Bilfen Anaokulu ise 160 öğrenciye, toplam da 8 derslik, 129 kişilik konferans salonu, ingilizce, bilgisayar, sanat, beden eğitimi gibi etkinlik sınıfları, yüzme havuzu, yemekhanesi ve reviri ile tam donanımlı hizmet sunacak.


Bilfen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, ‘’Bilfen Eğitim Kurumlarının 27 yıllık köklü eğitim geçmişini İstanbul’dan İskenderun’a taşımak üzere yola çıktık. Bilfen’in eğitim kalitesinden daha fazla öğrencinin faydalanması amacıyla son yıllarda sadece İstanbul ile sınırlı kalmayarak yeni başarılar için yeni okullar açıyoruz. Yeni yatırımlarımızla önümüzdeki öğretim yılında öğrenci sayımızı yüzde 30 arttırarak 14 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. İskenderun’da da eğitim kadrolarımızı oluştururken Bilfen misyonunu taşıyan, tecrübeli öğretmen ve idarecilerimiz ile yola çıktık. Aileleri ile beraber gönüllü olarak İskenderun’a yerleşen çalışma arkadaşlarımız sayesinde tecrübelerimizi rahatlıkla yeni okullarımıza aktarmış oluyoruz. Tam donanımlı kampüsümüz ve güçlü eğitim kadromuz ile her kademedeki öğrenciye hizmet vererek İskenderun’da eğitimin çıtasını yükselteceğimizden şüpheniz olmasın.’’ dedi.
Bilfen, Eğitim Kalitesini Yeni Açılan Her Okuluna Taşıyor!


Bilfen Anaokulları gelişimin ve öğrenmenin en hızlı olduğu okul öncesi eğitim döneminde benimsediği çocuk merkezli, gelişimin her adımını, öğrenmenin her adımı ile bağdaştıran bir program ile öğrencilerine yaparak-yaşayarak öğrenme imkânı sunuyor.
Uluslararası Dunn&Dunn Öğrenme Stilleri Modeli’nin dünyada 34’üncü, Türkiye’de ise ilk ve tek Öğrenme Stilleri Merkezi olan Bilfen’de; tüm öğrencileri ile ilgili öğrenme stili detaylarına sahip olan öğretmenler, bu bilgi çerçevesinde ders içeriklerini şekillendirir ve her öğrencisine kendi stiline uygun yöntemlerle hitap eder.


Bilfen İlköğretim Kurumlarında uygulanan öğrenme stilleri modeli, duvarsız eğitim yaklaşımı ve “tam öğrenme” merkezli eğitim anlayışının bir sonucu olarak tüm öğrenciler akademik yönden başarılarla dolu bir hayata adım atar.


Bilfen’de uygulanan teknoloji tabanlı öğretim sistemi sayesinde İstanbul’dan İskenderun’a, İskenderun’dan İzmir’e kadar bütün şubelerde, öğrenciler konu tekrarlarını öğretmenlerin önderliğinde diğer okuldaki arkadaşlarıyla E-Etüt adı altında online olarak yapar. Yine bu online sistemde eğitimciler zümre toplantılarını video konferans sistemi ile eş zamanlı olarak yapar.


Bilfen Liselerinde öğrencilerin araştıran, sorgulayan ve öğrenmede aktif rol üstlenen bireyler olmaları önemsenir. Eğitim kalitesini üniversite yerleştirme dereceleri ile de taçlandıran Bilfen Liselerinde 11 ve 12. sınıf öğrencileri için ek olarak üniversite sınavlarına takviye kursları da düzenlenir.


Bilfen Eğitim Kurumları hakkında:
Bilfen Okulları bugün; 30 anaokulu, 17 ilkokul, 15 ortaokul, 15 lise ile eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir eğitim zincirinden oluşuyor. Gelecek nesillerin eğitimine katkı sağlamak, onları başarıya ulaştırmak için yola çıkan Bilfen Okullarında 27 yıllık istikrarlı başarının sırrı, “Eğitim, ciddi bir iştir. Bilmekten öte ona gönül vermek gerekir!” cümlesinde saklıdır. Yeni bin yıla ayak uydurmuş bir kurum olarak evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerleyen Bilfen Eğitim Kurumları; tüm fiziksel ve teknolojik donanımlarıyla araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle hizmet veriyor. Eğitim kalitesinden ödün vermeden bu alandaki yatırımlarına devam eden Bilfen Okulları; İstanbul, Ankara, Kayseri, Antalya, İskenderun, İzmir, Bursa ve Gebze’deki okulları ile hizmet veriyor. 

Rüya Gibi Okul BİLFEN İskenderun’da ... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet