Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi Atağa Kalkıyor

İskenderun Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Özer Çağşar: İskenderun Belediyesi Atağa Kalkıyor

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Özer Çağşar:
 
İskenderun Belediyesi Atağa Kalkıyor
İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Özer Çağşar, İskenderun Belediyesi’nin son dönemlerde hazırlığı içerisinde bulunduğu hizmetleri bir bir hayata geçirmeğe başlayacağını söyledi. Musluktan içilebilir suyun akması için alt yapı çalışmalarının ihalesinin yapıldığını hatırlatan Özer Çağşar, iskele ve sosyal tesisler atağıyla kente çok önemli eserler kazandırılacağını söyledi.
Özer Çağşar, 12 Haziran genel seçimi için tahmin yaparken CHP için Hatay’da altı milletvekili beklentisini dile getirdi.
İskenderun Belediye Meclisi’nde halkın menfaatine olmayan konularda konuşmanın meclisin zamanını çalmak anlamına geldiğini belirterek, “Kentin menfaatine olmayan hususların gündem dışı konuşmalarda zaman kaybettirmesini kabul etmek mümkün değil. İskenderun Belediye Meclisi halkın meclisidir ve halkın yararına olan konular konuşulmalıdır.” Diyerek, meclis başkan vekili sıfatıyla bu dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceğine yönelik ip ucu verdi.
Belediyenin çalışmalarını, meclisin işleyişini ve 12 Haziran seçim sürecinde CHP’nin almasını umut ettiği vekil sayısını 8. Gün Haber’e anlatan İskenderun Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özer Çağşar, “
İskenderun Belediyesi bu dönemde hizmet atağına geçmek üzere, şehrimiz için çok önemli olan içme suyu şebekelerinin alt yapı çalışmalarının ihalesi yapıldı. Çok kısa bir süre içerisinde kazmayı vuracağız. Halkımıza musluktan temiz suyu içirebilme konumuna geleceğiz. Öncelikli hedefimiz budur ama bu tek hedefimiz bu değildir. Hemen arkasından iskele projemiz geliyor. İnsanlarımız çok güzel vakit geçirebilecekleri büyük gemilerimizin ve diğer gemilerimizin yanaşabileceği, insanlarımızın geceleri ve gündüzleri çok rahat dolaşabileceği iskele projemiz var. Bu da çok kısa süre içerisinde faaliyete geçecek. Aynı zamanda sosyal tesislerle ilgili projelerimiz var. Biyolojik Arıtma Tesisimizin arkasında faaliyete geçecek, bu tür çalışmalar önümüzde ki 3 yıl içerisinde bitirilmesi düşünülen faaliyetlerimizden bir kaçıdır.” Dedi.
 
Halkın Yararına Olmayan Konuya Müsaade Olmayacak!!!
Meclis Başkan Vekili sıfatıyla nasıl bir yönetim sergileyeceği konusunda ip uçları veren Özer Çağşar, “İskenderun Belediye Meclisi, İskenderun halkının meclisidir. Tabi ki 31 meclis üyemiz ve başkanımızla orada halkın yararına gelişebilecek konularda fikrimizi hürce ifade edebileceğimiz bir ortam. Bu demek değildir ki o ortamda biz istediğimiz gibi konuşuruz, eğer halkın yararına konular konuşulmayacaksa o meclisin vaktinin çalınmaması gerekir. Bu konuda Meclis Başkan Vekilliği görevini üstlenirken bu tür konulara dikkat edeceğim” diyerek, gündem dışı konuşmalardaki halkın rahatsızlığına el atacağı yönünde umut verdi.
 
“CHP 6 vekil Çıkarır”
12 Haziran seçim sürecinde CHP’nin Hatay’da altı milletvekili çıkaracağı yönündeki inancını dile getiren Özer Çağşar, “Şuanda tam seçim atmosferine girilmiş gözükmüyor. Hem CHP, hem MHP, hem AKP cephesi tabi ki çalışmalarını sürdürüyorlar. Memleketimiz için huzurlu bir ortamda seçimlere gidiyoruz. Şuana kadar huzuru bozacak bir ortam bulunmamaktadır. Çalışmaların seçime yaklaştıkça daha çok hızlanacağını düşünüyorum. Seçim sandığından kim çıkarsa hepimiz ona saygı duyacağız. Hatay için bir tahmin, iddialı olacak ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin 6 Milletvekili adayının çıkaracağını düşünüyorum. Geri kalan 4 kişiyi de AKP ve MHP paylaşacaklardır.” Dedi.
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş