Skip Navigation Links

MMK Ceo’su İurii Chaikovskii’den Açıklama Geldi..

Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde faaliyet gösteren Rus MMK Metalurji

MMK Ceo’su İurii Chaikovskii’den Açıklama Geldi..

Ekonomi   A+a-

şirketine ait tesisi satın almak üzere olduğu haberine MMK yönetiminden açıklama geldi.
MMK Metalurji CEO’su  İurii Chaikovskii imzasıyla 8. Gün Haber Web Tv’ye gönderilen yazılı açıklamada, bilginin dedikodu mahiyetinde olduğu ve gerçeği yansıtmadığı vurgulanırken açıklamada şöyle denildi:  MMK Grubu, Türkiye’nin parlak geleceğine duyduğu güvenle Dörtyol ve Dilovası lokasyonlarında yüksek teknolojiye sahip tesislerini yaklaşık 2,5 Milyar USD’lik bir yatırımla devreye almıştır. Türkiye’nin parlak geleceğine duyduğumuz güven devam etmektedir. Bu çerçevede tesislerimiz için ek yatırımlar planlanmaktadır.  Haberinizde Ana Şirketimizce daha önce yapılan bir açıklamadan da bahsedilmektedir. Bu açıklama özetle, Dörtyol tesislerimizin rayiç değerinin yaklaşık 2 Milyar USD olduğu, bu tesise muhtemel alıcılar tarafından geçmişte verilen tekliflerin ise 1 Milyar USD’nin altında olması nedeniyle, rayiç bedele ulaşıncaya kadar beklemeye hazır olduğumuz yönündedir. Bu açıklamadan yola çıkarak şirketin satılacağına hükmetmek tamamen zorlama bir yorum olacaktır.
Bölgemizde ve ülkemizde içinde bulunduğumuz sektörde çeşitli grupların yeni yatırımları sözkonusudur. Bu yatırımları gerek ülkemiz gerekse bölgemiz ekonomisi ve istihdamı açısından önemsiyoruz, memnuniyetle karşılıyoruz ve başarılar diliyoruz.
MMK Metalurji;  yüksek teknolojisi, kaliteli ürün yelpazesi ve en önemlisi yetişmiş kalifiye personeli ile “çelik gibi sağlam ve kalıcı memnuniyetler yaratmak” vizyonu çerçevesinde yoluna devam etmektedir.
Dolayısıyla; şirketimiz yetkili organlarınca teyit edilmeyen, dedikodu nitelikli bu tarz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini bir kez daha vurgulamak isteriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet