Skip Navigation Links

'Devlette devamlılık esastır'

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Bursa'ya tayini çıkan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, devlette devamlılığın esas ol

Gündem   A+a-

 
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ercan:
Devlette devamlılık esastır
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Bursa’ya tayini çıkan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, devlette devamlılığın esas olduğunu belirtti.
Göreve geldiği günden bu yana huzur ve güvenliğin sağlanması noktasında önemli hizmetlerde bulunan Başsavacı Ercan’a tüm İskenderun halkı da başarılı çalışmalarının devamını diledi
Ercan, makamında, gazetecilere yaptığı açıklamada, İskenderun’da 3 yıldır görev yaptığını söyledi.
Ercan, devlet yapısında en önemli organların birinin yargı olduğunu belirterek,”Bu anlamda yargının tarafsız, adil, hızlı işlemesi noktasında önemli çalışmalar yaptık. Bir toplumda adalet duygusunu güçlenmesi çok önemlidir. Halkın huzuru ve güvenliği noktasında önemli görevlerde bulunduk. İskenderun’dan iyi izlenimlerle ayrılıyorum” dedi.
Ercan,”İskenderunluların şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Buradan üzülerek ayrılıyorum. Alnımızın akıyla şerefimizle görev yapmaya çalıştık. Burada bir başarı varsa bu tüm adliyenin başarısıdır. Başarısızlık varsa şahsımıza aittir. Benden sonraki arkadaşımda daha iyi hizmetlerde bulunacaktır.”şeklinde konuştu.
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet