Skip Navigation Links

Erdemli'de Şehitler Anısına Kıckboks Şampiyonası

Mersin'in Erdemli Belediyesi tarafından 2.'si düzenlenecek Profesyonel Kickboks Şampiyonlar Turnuvası,şehitler ve gaziler anısına gerçekleştirilecek

Erdemli'de Şehitler Anısına Kıckboks Şampiyonası

Spor   A+a-

Erdemli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2. Profesyonel Kickboks Şampiyonlar Turnuvası, 19 Eylül 2015 akşamı sahil bandı konser alanında düzenlenecek. Organizasyonda Hollanda, Fransa, Moldova ve İran'dan 7 sporcuyla Türkiye'den 7 sporcu karşı karşıya gelecek.
Turnuvayla ilgili açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenen Kickboks Şampiyonlar Turnuvası'nın bu yıl Gaziler Haftası münasebeti ile şehit ve gazilerin anısına düzenleneceğini bildirdi. Erdemli'deki tüm vatandaşların birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşamasını amaçladıklarını ifade eden Tollu, bu çerçevede değişik etkinlikler düzenlediklerini kaydetti. Bu etkinliğin Erdemli'de 2. defa düzenlendiğine dikkat çeken Tollu, bu tür sportif faaliyetlere görev yaptıkları dönemde her zaman destek olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini belirterek, "Bu tür etkinlikler gençlerimizi uyuşturucu, kumar gibi kötü alışkanlıklardan korumaktadır. Çocuklarımızı zararlı çevrelerden bu şekilde koruyacağımıza inanıyoruz. Bu yüzden de hangi türü olursa olsun Erdemli Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek veriyoruz" dedi.
Son günlerde yaşanan terör olayları ve protesto olaylarında vatandaşların sağduyu içerisinde olmaları gerektiğini vurgulayan Başkan Tollu, "Şehitlerimiz ve gazilerimiz anısına düzenlediğimiz bu programa tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet