Skip Navigation Links

GTO Terörü Kınadı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık,Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca kesiminde

GTO Terörü Kınadı

Gündem   A+a-

Şehit düşen 16 asker için Allah'tan rahmet, yaralılara şifa, ailelerine de sabır diledi.
Bartık, yaptığı açıklamada, terörist faaliyetlerle bir amaca ulaşılamayacağını belirtti. Türkiye'nin bu dönemde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Bartık, şöyle devam etti:
"Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca kesiminde şehit olan 16 kahraman askerimize Allah'tan rahmet, çatışmada yaralanan 6 askerimize de şifa diliyorum. Acılı ailelerimize de sabır diliyorum. Bu acıyı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Kelimelerin anlamsız kaldığı, yüreklerin kor ateşle yandığı böyle zamanlarda sabretmekten başka çaremiz yok. Son aylarda onlarca yiğidimizi toprağa vermenin üzüntüsünü yaşarken Hakkari'den gelen haber ciğerlerimizi dağladı. Allah bu ülkeye bir daha böyle acılar yaşatmasın."
Bartık, Türkiye'nin zor günler yaşadığını vurgulayarak, bu günlerin birlik ve beraberlikle geçirilmesi gerektiğine dikkati çekti. Ailelerin acılarını paylaşırken yanlış hal ve hareketlerden de uzak durmak gerektiğinin altını çizen Bartık, "Şehit haberlerinin kesinlik kazanmasının ardından bazı şehirlerimizde yaşanan olayları tasvip edemeyiz. Bu olaylar bazılarının iştahını kabartmaktan başka bir işe yaramaz. İnsanların sokağa dökülüp Türk-Kürt kardeşliğine zarar vermesini isteyen yüzlerce kara fikirli insanları sevindirmeyelim" diye konuştu.
Terörün her türlüsünü lanetlediklerini ifade eden Bartık, terörden medet umanların da heveslerinin kursağında kalacağını sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet