Skip Navigation Links

Helal Olsun Sana Muhsin Karta..

Akdeniz Mutfağı Yemek Fabrikası’nın sahibi Muhsin Karta, son günlerde ülke olarak kanayan yaramız,

Helal Olsun Sana Muhsin Karta..

Gündem   A+a-

Akdeniz Mutfağı Yemek Fabrikası’nın sahibi Muhsin Karta,  son günlerde ülke olarak kanayan yaramız, terör saldırılarında şehit düşen askerlerimizin ortak acısını paylaştığını belirterek, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne kendi imalatları olan 3 bin kap sıcak yemek üretim kapasiteli Mobil Mutfak Tır’ını bağışlamak istediğini sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

Sosyal medyadaki  Facebook adresinden paylaştığı bildiride Muhsin Karta, her öğün 3 bir kap yemek üretimi yapabilen, enerjisini kendisi üretebilen, 375 bin TL’ye mal ettiği mobil tırı bağışlamak istediğini ve bağışı yapmak için muhatap bulmakta zorlandığını ifade ederek yardım istedi.

Muhsin Karta Facebook açıklamasında  şunları belirtti: TSK’nın ihtiyacı olacağını düşündüğüm her noktada askerimizin sıcak yemek ihtiyacını karşılayacak günlük her öğün 3 bin kap yemek üretim kapasitesi olan mobil mutfak konteynırını Türk Silahlı Kuvvetleri’mize bağışlıyorum. Lütfen reklam yaptığımı düşünmeyin çünkü reklama ihtiyacımız yok. Bu mutfaklar dağ başında da olsa, hiç bir enerjiye ihtiyaç duymamaktadır. Kendi enerjisini kendisi karşılamaktadır ve sürekli asker evlatlarımıza sıcak yemek üretir vaziyettedir. Tahmini yapım bedeli 375 bin TL’dir. Neden bunu burdan yazıyorum, bağışlamak için bir muhatap bulamadığımdan belki paylaşırsanız bana yetkili biri ulaşır bende minnettar olurum, saygılarımla.Muhsin Karta”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet