Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arkasında İki Çocuk Bıraktı

Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi gözyaşları arasında Belen'de toprağa verildi.

Gündem   A+a-

Hayatını Kaybeden Polis Memurunun Cenazesi gözyaşları arasında Belen’de toprağa verildi.
Çankırı'nın Bayramören ilçesinde rafting yaparken bindiği botun kayalara çarpması sonucunda suya düşerek hayatını kaybeden polis memuru memleketi Hatay’ın İskenderun ilçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi.

Öğle namazını mütakip kaptan Mehmet Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Adem Aflaz’ın görev arkadaşları yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öz geçmişinin okunduğu törende Aflaz’ın Emirkan(9) ve Yusuf (7)isimli oğulları ve gazeteci olan kardeşi Ercan Aflaz ve Hanifi Aflaz da ağabeylerine son görevlerini yapmak için saf tuttular. Polis memurunun acılı eşi Mehriban Aflaz ise eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre göz yaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından Adem Aflaz Belen ilçesinde göz yaşları arasında toprağa verildi.

Adem Aflaz Çankırı’nın Bayramören Emniyet Amirliği'nde altı ay önce göreve başlamış ve arkadaşlarıyla soğanlı çayında rafting yaparken botlarının kayalara çarpması sonucu boğularak hayatını kaybetmişti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar