Skip Navigation Links

Dağlıca Saldırısı Protestosunda Gergin Anlar Yaşandı

Gaziantep'te Dağlıca'da yaşanan terör saldırısını protesto etmek için yürüyüş yapan grup ile polis arasında gerginlik yaşandı

Dağlıca Saldırısı Protestosunda Gergin Anlar Yaşandı

Yerel   A+a-

Yürüyüş yapmakta ısrar eden 50 kişilik grup ile polis arasında yaşanan kısa süreli gerginlik, amirlerinin müdahalesiyle büyümeden önlendi.
Dağlıca'da yaşanan terör saldırısını protesto etmek için yürüyüş yapan bir grup ile polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gece saat 00.30 sıralarında Yeşilsu Parkı'nda toplandıktan sonra Ordu Caddesi boyunca sloganlar atarak yürüyüşe geçen grup, Orduevi önüne gidip saldırıyı lanetleyen sloganlar attı. Kısa bir süre burada slogan atan kalabalık daha sonra tekrar Yeşilsu Parkı'na doğru yürüyüşe geçti.
Saldırıyı protesto eden gruba çevrede bulunan vatandaşlar ve sürücüler de destek verdi. Başkarakol Kavşağı'na giden kalabalık yön değiştirerek İnönü Caddesi'ne girdi. Polis, Sigorta Kavşağı'na ilerlemek isteyen grubun yürüyüşünü engellemek istedi. Yürüyüş yapmakta ısrar eden grup ile polisler gerginlik yaşandı. Grup yürüyüşüne devam edince Çevik Kuvvet Ekipleri çağrıldı. Olay yerine giden Çevik Kuvvet ekipleri, grubun önüne geçerek ilerlemesini engellemeye çalıştı. Slogan atan grup ile polisler arasında kısa süreli arbede yaşandı. Arbedeyi araya giren polis amirleri engelledi. İnönü Caddesi girişinde durdurulan grup İstiklal Marşı okuduktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet