Skip Navigation Links

Taekwondo da Kuşak Terfi İmtihanı Yapıldı

İskenderun Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübü’nde Kuşak Terfi sınavı yapıldı.

Taekwondo da Kuşak Terfi İmtihanı Yapıldı Web
TV

Spor   A+a-

05 Eylül Cumartesi yapılan kuşak terfi sınavında 50 sporcunun katılımı ile gerçekleşirken sporcu ailelerin de toplanması ile Özşampiyonlar Taekwondo Spor kulübü tesislerinde gerçekleştirildi.

İçeriye giremeyen veliler koridordan sınavın gidişatını takip ederken aileler de heyecanlı anlar yaşadılar. Sınav komisyon üyeleri Hulusi Kayış – Esabil KILINÇ – Perihan Bayar ve Songül Çetinkaya olarak görev aldılar. Kuşak terfi sınavına katılan sporcular komisyonun istediği hareketleri başarılı şekilde yerine getirirken aileler ve sporcular da arkadaşlarını alkışlayarak moral verdiler.

Sınav sonucunda sporcular başarılı performans göstererek bir üst kuşağı hak etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşadılar. Türkiye Taekwondo Federasyonu yıldızlar milli takım Antrenörü ve aynı zamanda Özşampiyonlar Taekwondo spor kulübü Antrenörü Mehmet Korhan sınav sonrası yaptığı açıklamada; “Türkiye Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet programında da yer alan her yıl üç defa üç dilim pozisyonunda yapılan kuşak terfi sınavının üçüncü dilimini gerçekleştirmiş olduk. Bugün yapılan sınavda 50 sporcumuzla bu heyecanı yaşadık. Sporcularımız yeni kuşaklarını aldılar. Hepsini kutluyor ve başarılar diliyorum. Burada amaç sporcularımıza hem sınav heyecanını yaşatmak, gelecekte iyi bir antrenör, iyi bir sporcu veya iyi bir hakem olarak camiaya kazandırabilmektir” dedi. Daha sonra kuşak terfi sınavında başarılı olan sporculara başarı belgeleri ve yeni kuşakları takdim edildi.

 

 

Taekwondo da Kuşak Terfi İmtihanı Yapıldı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet