Skip Navigation Links

Ve Aşı Tuttu !!! Yok Böyle Bir Güzellik,,

Hatay’ın yıldız futbolcu tarlası Karaağaçspor Kulübü’nün efsane hocası Yavuz Türkölmez anısına düzenlendiği her yaş grubundan sporcunun

Ve Aşı Tuttu !!! Yok Böyle Bir Güzellik,,Web
TV

Spor   A+a-

katıldığı futbol turnuvası, muhteşem ve görkemli bir futbol resitaliyle sona erdi..
Sporcular, Aileler, Veliler, Spor Severler, Teknik Heyet, Hocalar ve Yönetim Kurulunun Birlik Beraberlik ve Bütünlük içerisinde yürütmüş Oldukları Altyapı Çalışmaları Meyvelerini verirken, Karaağaçspor Başkanı Eyüp Sağır, minik fidanlara yaptıkları aşının tutmasının gururunu yaşadıklarını söyledi.

Gurur ve mutluluğun büyük bir coşkuyla yaşandığı, her final karşılaşmasının futbol resitali ve kucaklaşmalarla sonlandığı Yavuz Türkölmez Futbol Turnuvası’nda dereceye giren minik futbolculara madalyaları ve dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen törenle verildi.

Karaağaçspor Başkanı Eyüp Sağır ve yönetim kurulunun tam kadro hazır bulundukları kupa ve madalya töreninde yaşanan gurur bir başkaydı.

Onlarca çocuğun kupa ve madalyalarını sabırsızlıkla bekledikleri törende konuşan Karaağaçspor Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aracı, spor adına yapılan tüm çalışmalara sonsuz destek veren ailelere teşekkür etti.

Tribünlerden çocuklarının gurur tablosunu izleyen aileler ise kupa ve madalya töreninin ardından sahaya girerek çocuklarını tebrik ettiler.

 

 

 

 

 

Ve Aşı Tuttu !!! Yok Böyle Bir Güzellik,, videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet